2005 normal punto araçla ilgili bir bilgim yok ama 2006 grande punto almanı tavsiye ederim.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
2005 model bu aracı almayı dusunuyorum hiç bir bilgim yok tecrübeli arkadaslar bu araç hakkında bilgi verebilirlermi
Yardımcı olacak yokmu bu araç hakkında ona göre karsı tarafla iletişim kuracaz
Konu Scottie tarafından (03/09/2012 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
2005 normal punto araçla ilgili bir bilgim yok ama 2006 grande punto almanı tavsiye ederim.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hocam bunda puntoda çeşit çok var km düşük diye buna yapıştım arabada ne özellik var bilmiyorum bu konuya hakim arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaslar yarin görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz acil olarak tavsiyelerinizi bekliyoruz
Konu Scottie tarafından (03/09/2012 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
bende aynısından vardı öğrenmek istediğiniz nedir
Serviste çalışan bir arkadasin yakınına sorduk bulaşma dedi bu bizde soru işareti bıraktı en güzeli bunu kullanandir dedim ondan buraya tecrübeli Arkadadlara sorayım dedim. Bu modeli digerlerine göre özelliği nasıldır kronik bir sıkıntısı varmidir ornegin bende reno19 rne modeli vardı bir harf degistimi motor gücüne kadar değişiyordu bunlardaki özellik yakıt durumları nasıldır yardımcı olursanız sevinirim
2006 kasa punto alırsanız iç hacim konfor donanım olarak daha memnun kalırsınız. bunun dışında bir ortamda kullanan denk geldi dizeli varmış çok memnun olduğunu söylüyordu. bana göre dar bir araç. kaldı ki güncel kasa olursa satışınızda daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Ben 3 sene bu aractan kullandim cokta memnundum hatta gp lerden daha sorunsuz oldugunu soyleyebilirim kronik hicbir arizasi yoktur parcasi ucuzdur eksi yonleri ise suspansiyonlar cok serttir ic malzeme kalitesi kotudur motor konusunda ise duz yolda 200 gorur ama yokusta bayilir yakiti inanilmaz azdir sehirdisi 5lt yakarsiniz
2005 model bu aracı alacağına
palio 2008 2009 alırsın
Yardımlarını esirgemeyen tüm dostlara tesekkurler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri