Yüksek viteslerde hızlı ve atak olduiğunu söylüyorlar, ama yine de test etmeden alma, güç ve ekonomi istiyorsan bence dizel al derim, malum benzin de artışta...
2010 model 2.el daha 20binde benzinli parlament mavisi bi puntoya bakıyorum fiyatı 25.750 uygun geldi araba da boya yoktur. baya özelliği varmış merak ettigim sorular var yardımlarınızı beklıyorum öncelıkle yakıt tuketımı . yol tutuşu.
performansı özelliklerıne baktıgımda 130 tork geçiyor dizellerinki 170 fln bana az geldi sanki ama herkes cok seri atak oldugunu söyledi 6 ileri vites dogal olarak bende hızlı beklıyorum daha test surusu yapmadım ayrıca yakıt fazla olusra lpg de düşünebilirim galiba uyumu varmış lpgde yakıt yarına duser dedıler yardımlarınızı beklıyorum.
Yüksek viteslerde hızlı ve atak olduiğunu söylüyorlar, ama yine de test etmeden alma, güç ve ekonomi istiyorsan bence dizel al derim, malum benzin de artışta...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
bu donaımdaki dizeller 35bin lira o kadar yok dizellerden daha guclü olduguna ınanıyorum sonucta 105 beygir ama yakıtı dusundurucu
Sehir ici S&S'la 6.8 lt 7.0 lt sehir disi 4.8 lt 5.0 lt (100 km de) bir depo benzin ile sehir disi 850 km ust devirlerde ozellikle 3.ve 4.vites performans muthis birde motor sesini duymalisin ben bazen radyoyu kapatip sirf motor sesini dinliyorum tavsiye ederim.
Şimdiden merak etmeye başladım yaşım 22 alıp bi süre lpg taktırmıcam yılbasından sonra dusunuyorum hemen spor yay ses sistemi xenon far taktırmayı dusunuyorum.
S&S' dedıgın nedir_? farklı puntomu S&S'in yaktıgını multiardemi aynı yakar zaten ben akresif sürerim 7 lıtrenın altına ınecegıme ınanmıyorum![]()
Konu aykut27 tarafından (29/08/2012 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksık
Multiair motorlar 4000-4500 devirden sonra sahlaniyor mübarekler. Yakıt sarfiyati yukarıda denilen gibi katılıyorum. Ben cok memnunum. Seriligi beni tatmin ediyor. Agresif kullanıma uygun bence. Ama tabi o orandada yakıtı artar. Multiair e LPG taktiranlar vardı forumda. İyi bir işçilikler sıkıntı olmuyor herhalde. Ama ornek olarak ben bu aracıma LPG taktirmam. Sevmiyorum LPG yi. Aracı öldürüyor bence. Az binerim ama LPG taktirmam .
Sent my iPad using HD
Buda benim beyaz meleğim....
multiairlerde sabit hız sabitleme far sensoru ve yagmur sensoru opsiyonel galiba hepsinde bulunmuyor. bugun bakıcam arabaya bı test surusu yapıcam bakalım 2010 ford focustan sonra bende nası bı etkı yaratıcak..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri