Hill Holder özelliği diye bir şey varmış bu donanım tüm multiairlerde sabitmidir yoksa sonradanmı takılabılıyor opsiyonel olma şansı varmı 2010 model almak uzereyım 25.5e anlastım.. asist kit yoktur ama bu Hill Holder demi opsiyoneldir.?
Konu aykut27 tarafından (03/09/2012 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksık
aracınızda esp paketi varsa hillholder da vardır..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ESP , ASR özelliği varsa Hillholder da var
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Esp var büyük bi ihtimal odamı opsiyonel ben standart bılıyordum ayrıca Fiyat nası arkadaslar uygunmu
Fiyat güzelde almadan önce ekspertize sokun nolur nolmaz , km kaç bu arada
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
23 binde araba mavi renk
bide servis expertiz ücreti ne kadar alıyor? özel serviste baktırsam olurmu ?
Özel servisede gitseniz incelemeden sonra işlemler ve araç durumunu belirten yazı almayı unutmayın, hayırlısı olsun...
Zaten alıcagım kişi memur birisi arabada çizik yok az kullanılmıs gerek bile duymuyorum ama yinede bi expert yapılan servise cekıp baktırcam servis pahalıymıs maglum parayı bile zor çıkıstırdım ögrenci adamız inş iyi cıkar araba
Bildiğim mavi evo ise onda esp yoktu bende bakmıştım internetten araç alırken.28000 gibi bir rakam vardı o zaman.ama 25.5 fiyat iyi.
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2010 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82185468
gögüste asr of tuşu yok dolayısıyla esp-asr-hill holder yok
6 airbag demiş koltuk yanlarında airbag plastiği yok 3 airbag var bu araçta sürücü-yolcu diz!yan airbag ve perde yok.
asist kit yok
pop kit var parasına göre iyi araç.aradığım dönem bu fiyat olsaydı alırdım bende!
Renk bomba yalnız çok farklılık katmış ve bu renk evo az piyasada!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Esp standart değilmi :s
Malesef opsiyonel arkadaşım.teyp üstünde 2 satır ASR OFF tuşu düğmesi olması gerekli!
sahibi 8 hava yastıgını oldugunu söyledi sen 3 tane dedın bende dıkkatlice bakmadım bide ön CAM cıtlak 20 cm kadar yeni cam ne kadar acaba ?
kaskoya param çıkışmıyoR :\
Evoda en fazla 7 havayastığı olur (sürücü+yolcu+yan2+perde2+diz)yan havayastığı olan araçta koltukların kapı yanlarında plastik parça olur airbagler ordadır resimlerde koltuk yanlarının kumaş olduğu net görülüyor dolayısıyla yan airbagler yok onlar olmadığı için perdede yok.Bunları nerden biliyorsun dersen benim aracımda saydığım tüm airbagler ve esp var.
ama dediğim gibi fiyat iyi o paraya fire bile bulmak zor standart donanımlı dynamic.
saol kardeş bende yarın ögleden sonra alıyorum inş. ESP tuşu yoktur yanlız baktıgımda yokturdu sadece ABS fren sıstemi var sehır ıcınde yeter dıye tahmın edıyorum zaten dıger aracım ford fiestaydı bombostu bu bana bı sure yetıcek ve artıcaktır. sehır ıcınde 30 kurus yaksa yeter bana fazla gezmıyorum zaten
Hayırlı olsun şimdiden.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri