onu bunu bilmem, PO almayın.
tek kelimeyle iğrenç,menzili çok az.
Şartlar trafik dur kalk klima vs cok etkiliyo
onu bunu bilmem, PO almayın.
tek kelimeyle iğrenç,menzili çok az.
merhaba arkadaşlar bende sürelli shell vpower kullanıyordum araçımı aldığımdan beri bu sabah ısık yanmak üzereyken gtl aldım 50 tl lik performansı mükemmel klima açık yaklasık 100 km yol yaptım yakıt harcaması olarakta vpowerdan bir fark göremedim sanki tabiki sonucu ısık yandığında belli olacak![]()
Shell benzindede kalite ve herzaman 1 numara oldu.... Bu işi bence Shell başarıyo..... Aramıza hoşgeldin....![]()
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bencede shell bu isin ustasi bugun bir kez daha emin oldum buna
iyi ama çok yakıyor maalesef..performansı gtl gibi olmasada excellium da güzel tavsiye ederim...
Keyif BMW'Dir...
Yalnız ben 50 liraya opetten 273 Km yaptım. Tabi şehir içi şehir dışı karışıktı. Beyoğlu - Kandıra arası gittim geldim tabi kandırada şehir içi dolaştım. Otobanda geçen 200 Km şehir içi de 73 km denebilir.
Opetten alıyorum bulamazsam diğerlerine bakıyorum ses harici problemim yok gibi.
Bizim burda Kastamonu merkezdeki 3 tane shell de de GTL denilen yakıttan yok, napcaz peki ? (Mail attım bakalım nolcak)
Özgürlüğün Yolunu Aç...
yaklaşık 8-9 depodur v-power kullanıyorum. uzun yolda da 2 kez gtl aldım, söylenecek fazla söz yok, kısaca mükemmel...
shell v-power / gtl kesinlikle aracın sesini azaltıyor, sakin yolda lasitk basınçlarını da 30psi de güzelce ayarlayınca araç çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil, ya shell alıcaksın yada bonus kampanyası ile total excellium...
yaklaşık 9 senedir shell den yakıt alıyorum hem yapılan km olarak hem performans olarak en iyi yakıt shell de bence...
uzun kullanım sonucu ve forumdada bir arkadaşım bahsettiği üzere bence markadan markaya fark yok İSTASYONDAN İSTASYINA FARK VAR !!! ben bilerek ve isteyerek opet, shell , po ve total kullandım. birkere şuna kanaat getirdim. akaryakıt sirkülasyonu iyi olan istasyonlarda genelde iyi kalıtede yakıt satılıyor. yani e-5 üstü veya buna benzer. vadde arası sakın yerlerde bu durum farklı. her marka için sirkülasyonu yoğun olan iyi bir istasyondan kullanırsanız inanın %1 bile fark bulamassınız. ben po dan kesinlikle almam demiştim ama isteyerek denediğim 2 depo kadar yakıttan oldukça memnun kaldım. diğerlerinden hiç farkı yok... dediğim gibi yine istasyon farkı konusuna geliyor...
''MARKALAR'' arası fark olarak sadece şunu söyleyebilirim shell gtl , po vmax veya total excelium gibi katkılı dizellerde katkının miktarı ve karısım açısından fark olabilir. katkılı olarakta total excellium birazdaha iyi geldi. ve özellikle istanbulda almak isteyenler beylikdüzünden avcılara gelirken toriumun karşısındaki totalden almalarını tavsiye edebilirim. totalın bizzat kendi istasyonu...
gerçekten istasyondan istasyona çok değiyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri