2006 larda aynı turbo, gerçi m.jetlerin hepsinde turbo mevcut yalnız 75likte farklı turbo, 90lıkta farklı turbo olduğunu biliyorum.
Merhaba araba alıcam yaklaşık 1 aylık süre içerisinde eskiden beri içimde punto arzusu vardı fakat geçen hafta 2006 model 1.3 multijet 3 kapı modeline turbo takılmasının bi hayli masraflı oldugunu ögrendim bugun internette gezerken "Common rail tip Multijetdirekt enjeksiyon, turbo ve intercooler" tarzı bişey okudum acaba 2006 modelleride turbo intercooler mıdır lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
2006 larda aynı turbo, gerçi m.jetlerin hepsinde turbo mevcut yalnız 75likte farklı turbo, 90lıkta farklı turbo olduğunu biliyorum.
90 bg 3 kapı 1.3 multijet araba istediğim blow off valve orjinal motoruna takılabılırmı kısacası araç TDI mıdır ?
Dostum önce sorunu bi anlayabilmemiz gerekiyor
Blow Off'u turbolu her araca takabilirsin.
TDI Vw grubuna ait bir araçtır. Benim aracımdaki motor
Ayriyetten evet Multijette intercooler mevcut.
İntercooler ne işe yarar konuyu bir incele ;
https://www.izafet.com/motorlu-aracl...r-nedir-c.html
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
120 hp lik punto t-jet var 3 kapılısını düşünebilirsiniz. benzinli ! sadece yazılımla 145 hp civarı olur
eyw sağolasın benim için çok önemli orjinal turbo olması malum biliyorsunu fabrikasyon turbolu bi arabanın motor çalışma prensibiyle turbo chargesız motorların calışma prensibi çok farklı sonradan turbo takmak araç fiyatına yaklaşabiliyor
eger arabasında blowoff valve olan arkdaşlar varsa yada konuyla tam ilgili olanlar beni bi bilgilendirin gözünüzü seviyim
BİRKAN61 kardeşim yani blowoff takabilirmiyim fabrikasyon turbomudur motor ?
Multijetlerin tumunde turbo var.
Fabrikasyondur multijet motorlarda turbo bu konuda için rahat olsun..
Eğer aracın sahibi ya da sahipleri turbo arıza değiştiğinde yan sanayi turbo taktıysa ona birşey diyemem.. Serviste değişmişte olabilir. Ama orjinalinde var yani..
Multijet turboda budur..
FİAT ALBEA 1.3 MULTİJET TURBO ORJİNAL YENİ KKK - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 44433991
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
kuzenimde Golf gti 1.8 var turbonun sesi 4000 den sonra aşırı duyuluyor sorun oldugunu sanmıyorum bende o tarz bişey istiyorum
İş Arkadaşımın fiestasında vardı blow off ve her vites değişiminde cuff diye keskin bi ses çıkarıyodu yalnız yağ kaçağına neden olduğu için çıkarttırmıştı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri