Selim zaten sorun Fiat değil Tofaş.Yani vizyonu olmayan Tofaştır.Fiatı zaman zaman eleştirsek bile vizyon problemi yok bu otomotiv devinin,
Bir de senin örneğinin bu durumla alakası yok.Seninki şuna benzemiş: Biz uçan punto istiyoruz Avrupada satışta olan ama Tofaş bize yürüyen punto getiriyor...
Tofaş için yatırım maliyeti belki ticarilerde olabilir ama ithal araçlarda bir modelin ekstra bir donanımını ya da motorunu ithal etmek yani etmemek yatırımla değil de yinelersek vizyon eksikliğiyle alakalı,
Onurun örneği çok güzel.Twinairle 1.0 ecoboostu benzetebiliriz.Ford Türkiye bunu getirmeyebilirdi yılların motorları varken ellerinde (100bg ve 125bg lik)
Ben 2008 yılında T-jet Sport aldım.Sanıyorum Türkiyede ilk alanlardanım bu aracı.Performans, donanım, görünüm olarak çok çok güzel bir araçtı hala da öyledir.İnsanlar o dönemde benim aracıma bakıp Fiatın böyle aracı mı varmış yahu diyorlardı

Ben bu sportun Türkiyeye geldiğine inanamamıştım o zaman.Tofaş sanırım bir hata yaptı bu dönemde, birşeyleri atladı demiştim

Zaten Evoyla beraber bu hatadan döndü Tofaş eksik olmasın

Yer imleri