Türk firmaları ahım-şahım değil ona katılıyorum ama adamlar bir aracı üretmeye başladılar mı önce motor bloğundan başlanır. Önce motor bloğu yaptırılır ki zaten piyasada aynı firmaların farklı, farklı firmaların da aynı araçları aynı tipte motor bloğu kullanır. Aracın en çok para tutan en zahmentli ve en kıymetli yeri üretilen motor bloğu ve motoru yani MAKİNASI'dır. Büyük firmalar önce motor bloğunu sipariş eder milyon adete yakın daha sonra tasarladıkları araca koyarlar. Sizce fiat bilmiyor mu punto nun tipiniş değiştirmeyi ? Baktılar piyasda genç-orta yaş gurubu insanlara hitap eden bir tipi var, ellerinde ki karoser ve motor bloğu stoğunu eritiyor.
Uzun lafın kısası büyük firmalar ve uluslararası üretim yapan firmalar 1 atışta en fazla satışı yapmaya gayret ederler ve buna göre üretim - pazarlama yaparlar.

fiat yeni twin - air motorun ülkeye getirmek isterse kaç kişinin isteyeceği belli değil ? Çok talep olursa elindeki karoser-motor stoğu yetmez, az talep olursa elinde kalır ve hepsinden önemlisi devletin daha az vergi alacağı aracı elini kolunu sallaya sallaya ülekede satamazsın tüm devlet dairelerinin FIAT kullandığını unutmayın...