abi hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin darısı başımıza artık![]()
sagol kardesım allah sızlere daha ıyılerını versın bılıyorsun gonlumden ınsıgna gecıyordu ama yakıt ve 2.el olması korkuttu ama c-max sı degıstırırsem kesın sıfır insigna afl paketlı 1.4t 140 hp alırım.dun insigna ıcınde pazarlık edelim dedik adamlar kıl aldırmıyorlar.
ben yine hacthback bır arac alacak olsam 2.el ve servis olarak düşününce kesin astra derim cosmo donanım olursa tadından yenmez...
abi hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin darısı başımıza artık![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve cezasız günlerde kullan![]()
güle güle kullan abi, mantıklı bir seçim olmuş, hayırlısı olsun..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hayırlı olsun gule gule kullanın.cok guzel arac almıssınız.otomatıgıde olsa cok guzel olacak.
ben sana takas teklif ettim sen yinede bir düşün istersenhakkında hayırlısı ne ise ol olsun kardesım nasıp kısmet bu işler...
cvt sanzumandan agızları yandı ondan dolayı ford otomatıge sıcak bakmıyor herhalde.baktıgım zaman cogu benzınlı modelde sunmuyorlar.ama olsa kesın tercıh sebebım olurdu![]()
yanlız bu arada aracımın boya olcumlerı yapılırken tum heryerde 150/160 cıkarken on sag camurlugun tekerın ustu olan kısmda 170/180 cıktı cok sasırdım bende bır sıkıntı olmadı.teslım alırken aracı olcebılırmıyız dedım seslen kontrol ederız dedi....
abi hayırlısı olsun az once puntişin bahçedeydi daha vermedin galibabu arada evo yu da çok iyi fiyata vermişin fiat benim arabaya o fiyatı vermişti
bende takasa girersem ford a gideyim bari öldürmemişler
kazasız belasız cezasız sürüşler abi..
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
puntiş bahcede yarın jantlar yaylar sokulecek pazar gunun ses sıstemı sokulecek salı gunu teslım edılecek kaskoyu yenı arabaya devrettim ondan kullanmıyorum.gercekten ıyı fıyata verdım ıyı fıyatda aldım benım arabayı kactan satısa koyacaklar merak edıyorum carsamba ogrenırım artık![]()
vay be.. gitti güzelim punto hegüle güle kullan abi yeni arabanı, beyaz jantları c-max a takarsın artıkın
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sagol kardesımyok ona orjınal bınecegız mecburen
belki ses sıstemını takarım
![]()
hayırlı olsun Bülent Abi kazasız belasız inşallah!
hayırlısı olsun bülent kardeşim. kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Hayırlı olsun. Çok güzel araç.
abi bugün gördüm puntoyu fabrika ayarlarına geri dönmüşbu arada marşpiellere gözü diktim haberin olsun
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir seçim, keyifli sürüşler dilerim. Bu arada aracınızın resimlerini bekliyoruz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri