bir an arabamı mı satıyorum acaba dedimfiyat biraz düşük mü bana mı öyle geliyor
slm dostlar...
bir araç almayı diüşünüyorum siz nedersiniz?
2011 evo 77hp / 1,4 dualogic / 27,000 de / dynamic / start stop / kırmızı
sağ kapı ve çamurluk değişik onun harici orjinal gibi
fiyatı: 23,500![]()
alayımmı
.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bir an arabamı mı satıyorum acaba dedimfiyat biraz düşük mü bana mı öyle geliyor
konu baslıgına "evocular" yazıcaktım ama yanlıs yazmışım![]()
Kırmızı çizikleri çok belli ediyor ama arabanın görünüşü çok iyi, benzinle baş edilmiyor dizel her zaman daha iyi, 77bg olunca pek performans beklenmiyor arabadan bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ben 30a aldım arabayı full olarak (esp, skydome vs). kapı ve çamurluk dışında bir olayı yoksa fiyatı çok iyi bence.
Kırmızı evo'ya en çok giden renk. Dualogic konforu katlıyor. Km'si de düşük. Tek kötü yanı Fire olması. Ama bence alınır
ben 2011 active paketini 28,000e almıştım yaklaşık 5 ay önce, dynamic paketi en üst pakettir ve 23,500 ise gerçekten iyi fiyat ama kaza yapmış belli kapı falan değişmiş. Bu arabalar donanım olarak dolu ama kasa ve malzeme kalitesi olarak çok zayıf yani araba büyük bir darbede fena dağılmış olabilir. Pert arabayı bile tamir edip boya cila ile pırıl pırıl yapıyorlar. Sen arabanın yürürüne motoruna ve diğer aksamlarına iyi baktır. Eğer lokal darbe yemişsse kapı değişimi normal. Unutma sende ilerde arabayı satarken bu tarz sorularla karşılaşacaksın. Kafam rahat olsun kazasız belasız çiziksiz araba isterim dersen aynı arabalar 27-28 civarlarında piyasada şuan
aracı henuz gormemekle beraber kapı ve çamurluk değişiminın sebebine bakacağım..ilk bakıcağım yer "direk"...eğer direk sağlamsa ağır darbe almamıştır muhtemel
Temiz dynamic üstelik dualogic o fiyata satmazlar. Expertiz yaptırdığınızda göreceksiniz ki daha bir sürü arıza çıkacak. Genelde bu tür kazalarda aracın değişik aksamları da hasar görmekte. Sadece kapı çamurluk değişmişse no problem ama yüzde yüz dahası çıkacaktır...
Bir evo cu olarak ben çok memnunum, benim aracım dizel ama ama 77 hp lik benzinli motorlarında oldukça verimli olduğunu biliyorum. Ancak söz ettiğiniz aracın fiyatı epey uygun iyice inceleyin tramer kayıtlarına, servis kayıtlarına vs bakın hatta bi servise götürüp inceletin aracı, eğer değişen kapı ve çamurluk dışında başka bi sorunu olmadığına emin olursanız kaçırmayın derim![]()
gönül isterdi m.jet olsun tabıkıama 1.4 vardı 2 mjet vardı bırde 1,2 vardı bende hepsini kullandım..2007 den beri puntoya bınıyorum..sadece 1.4 dualogici merak edıyorum bıraz yakıt performans vs.
piyasayı ıyı takıp eden bırı olarak fiyatın uygun olduğunu bılıyorum...ancak bakalım siz diğer kriterler için ne düşünüyorsunuz onu merak ettım
Şöyle söylüyüm 2011 dynamic orjinal kazasız fire yahut multiari 25500 e kadar bulabilrsin. otomatik oldugundan sen bunu 26500 gör zorlarsan denk gelirse 26 bile olabilir belki. hadi biz 26.5 görelim. 3 lira fark var karar senin. bu arada arabada hasar kaydı var mı acaba ki vardır muhakkak kaskoludur muhtemelen 2 3 bin lira hasar kaydı varsa başkaca bir problem yoktur sanırım.
düşük bence km yüksek ama genede vardır onda birşeyler iyice baktırın bence
Fiyatının bu kadar düşük olması şüphelendiriyor.
Bende 2011 model active dualogic var, satacak olsam 27 den aşağıya vermem. Bence çok iyi araştırın
Fiyat güzel, araç dediğiniz gibiyse iyi bir ustaya gösterdiyseniz kaçırmayın. Hiç olmadı sıkılınca satsanız zarar etmezsiniz. Hatta belki kar'a bile geçirir.
fiyat düşük abi ağır kazalı olabilir, ustamıza göstermek gerek
yuhhh bide 2011 abi ser piyasa var varda kimsede keriz değil .... kesin bi püsürüğü vardır....Fiyat çok düşük....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri