Alıntı PeterPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumda resimi yüklü olan çalışmalaar üzerinde yer alan çizimler yanlış, Abarth yazısı olması gerektiği karakterde değil arkadaşlar yanlış uygulama... Fakat kırmızı araç üzerindeki tasarım doğru, onda da abarth yazısı olması gerektiğinden daha fazla yayvan (bilerek yapılmış olabilir)... reklamcıların, 250 tl - 165 tl istediği sticker ı ben forumdan bir arkadaşım için yanında farklı boyutlarda akrep logolar ile birlikte 35 tl ye yaptırmıştım ve kargolamıştım (daha önce yüzünü tanımadığım bir arkadaş) şimdi olsa olsa 50 tl dir... Buna rağmen forumda bazı arkadaşlar hakkımda atıp tutmuşlar, kusura bakmayın yeri değil belki ama, bu yazıları okuyunca yazmak istedim.... Arkamdan konuşan ama şimdi susan arkadaşlar niyetimin ne olduğunu umarım anlarlar...

Doğrusu da bu..

Eyw birader saol yardımın için.Bigün ben de senin yaptığını bi arkadaşa yapsam yarın siz de benim arkadamdan yanlışımı söylersiniz.bu haktır.arkadan konuşmak değildir.Haksız olanı söyler haklı olanın yanında oluruz demektir.Sen sana açılan konu başlığının altına yazıp duruyorsun arkamdan atanlar tuttanlar die biz görmüyor muyuz sanıyorsun?Görüyoruz iş büyümesin die cewap vermiyoruz.Benim görüşüm bu yönde.ama sen kalkar benim farklı bir konu başlığımın altına bu şekilde gelir yazarsan hoş olmaz.bak ne dedim en başta yardımın için sağol...