aaaaaaaaaaa olmazki kardeşim teker teker gelin...))) femoli gördün mü gizli düşmanların iş başında
))) nede çok düşmanın varmış kardeş..
) ben femoliden yanayım..
) istediğine gülde verir kartda verir.. olmazki herkes bi yanda kardeşim tek ... .
) kardeşim yanlız değilsin sonuna kadar arkandayım...
))
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
waybe neler dönmüş beş dakkada yanlız bırakmaya gelmiyorsunuz
ehhheeehhee ben oraya bir iş görüşmesi için gitmiştim . olmadı dimi
napıyım allah allah canım gezmek istedi gittim kime hesap verecem![]()
saol ali kemal valla murat senin çekeceğin var elimden
bir kız bana verse ben alırdım biz erkekler nezaketi seven insanlarız öle yapmayız![]()
bir kız bana verse ben alırdım biz erkekler nezaketi seven insanlarız öle yapmayız
+10000011010101010
Femoli cim, üzülme...
bak karizma nasıl yok edilirimiş göreceksiniz şimdi![]()
![]()
Alanya'dan sizler için![]()
Amanınnnnn oda neeeeee bu baştan karizmayı çizdirmiş canım ben halime şükrediyim![]()
oneee memet abi sen yine bunun yanında karizmayı çizdirmemiş oluyon
koptumyavv
sabah 8 de votka içmeye başlayan bir rus... hep üstsüz kızlar objektife yakalanacak değil ya![]()
buDA altsız yakalanmış![]()
Resime çok güldüm yaw.İşte karizma böyle dağıtılır
![]()
çok komik olmuşş...topic renklenmiş saol arkadaşıım![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
sizin elininebiri düşmesin.. valla vay haline... adamı dumur yaparsınız... bitik yaparsınız siz..))
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
bu adam görüntülediği andan itibaren bitmişti zaten tatil köyünde![]()
eee naparsın şişede durduğu gibi durmuyo işte![]()
tabii aklımız bi soru takılmadı değil??? o bölgeyi yakınca ne olacaaaakkkk...hadi bikinin boyunda bıraktığı iz rahatsız ediyor diyenler var daaa..bu arkadaş neden yaptı bunusormayı denedik am ingilizce bilmiyordu...biz de rusça bilMiyoruz
![]()
BU AMCANIN HAYAT FELSEFESİ;
" ÇİRKİN KADIN YOKTUR, AZ VODKA VARDIR!
AMAN ÇOK İÇME, DONUNU YUKARI KALDIR! "
![]()
mehmet haberi yeni aLdım, kart dagıtma girişiminin başarısızLıkLa sonuçLandıgına üzüLdüm![]()
antaLyaya geL heLe de kızLarın puntosuna nasıL kart bırakıLır bir iki teknik ögreteyim
bu arada foto da çok güzeL : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hadi len biliyoruz senin antalya maceralarını boşa sallamayla benzin biterunutma bar macerası sabaha karşı kuş uçar hhheeeeehhhheeeee
![]()
geçen seneki acemiLigim yok.. artık daha profesyoneLce yakLaşıyorum deneyimLerimi sana aktarırım bir ara
farkı bizimLe yaşayın : )
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bana bakın leopar jonnyler..öle alengirli amaçlar için forumumuzu kullanmayın, yok kızlarla tanışmak, çevre edinmek..vs...vs.... yolarım walla saçınızı başınızı
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
kıskanmayaLım Lütfen
burada acemi arkadaşLara ders vermeye çaLışıyoruz. amme hizmeti![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri