Arkadaşlar herkese iyi günler ! Sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim;

1-) 2011 yılında 0 km punto evo aracımı aldım aldıktan 2 ay gibi kısa bir süre sonra aracımın fren ve vites sisteminde bir sorun vardı servise getirdim fren böşürü arızalı değişecek dediler 3 hafta aracım seviste kaldı değişti problem çözüldü.

2-) Bu olaydan 1 ay sonra arka kapı gergilerimden inanılmaz bir ses gelmesinden dolayı yine servise girdim aracım yine 1 hafta yattı parça bekledi servis değiştirdi gergileri sorun çözüldü.

3-) Geçen 25 mayısda aracımın yeni servisten çıkmasına rağmen aracım bi anda motor haraleti tavan yaptı hortum kopmuş motor kapağı taşlandı aracım yine 1 hafta yattı yine teslim edildi.

4-) Son 1 hafta öncede tabi aldığım ilk günden beri defalarca belirtmeme rağmen vitesde bir hata oldugunu sürekli sorun çıkardığını aracımın vites robotu bozukmuş ,servisten bir arkadaş aldım yolda test ettım ve (1 yıldır ilk günden beri söylememe ragmen yeni kanıtlayabildim ) araç servise tekrar girdi.Bugün aracın durumu hakkında bilgi aldım sıfır vites robotu takılmış ama robot yine arıza vermiş.

Sonuç olarak sizden okuyanlardan ricam sizce bu aracı fiat fabrikasının önünde yakıp medyaya küçük düşürmem mi daha etkili olur yoksa dava açmam vs falan mı Allah aşkına bana bir akıl verin arkadaşlar !