geçmiş olsun öncelikle...yalnız şu kapı gergileri yüzünden arabanın bir hafta serviste yatması tuhafıma gitti...
geçmiş olsun öncelikle...yalnız şu kapı gergileri yüzünden arabanın bir hafta serviste yatması tuhafıma gitti...
bence tüm bunların ötesinde.. bu bombalar ard arda patlarken bi parça da o serviste sorun varmış.. ben olsam birdaha o servise aracımı götürmezdim üst üste kaçıncı olmuş bu.. bu arabanın bi yedek parçası bu kadar zor tedarik edilir de bi müşür için 3 hafta mı bekletilir müşteri.. burada o servis te müşteriye yardımcı olmamış, tüyü dikmiş resmen..
E biraz enteresan tabi.
Bir de sıfır km bile olsa hararet göstergesini takip etmekle yükümlüyüz. 1 yıllık aracınız yok yere taşlanmış! Daha dikkatli olmak lazım.
Bu arada:
Robot olayı ise tamamen şans, geçmiş olsun ne diyelim. Allah göstermesin öyle durumları..
Fren müşürü sorununu da bolca duymuştuk. Sıfır km araçta bozuk olması cidden büyük kabahat.
Bence aldıgınız yer ile bir görüşün belki makul bir ücrete takasa girersiniz..Sonuçta baya bir mağdur olmuşsnuz..
konu "ben yandım siz yanmayın , sakın fiat almayın"a doğru gidebilir
Bence basvurun Ayıplı mal durumuna giriyor sanırım bu
geçmiş olsun hocam sıfır araçta bunların olması gerçekten hoş değil..bence aracı geri aldırmak için çalışabilirdiniz..
Hocam çok paran varsa yak gitsin dicem ama işte içim elvermiyor... Hukuki yollardan ayıplı mal olarak iade ettirmeyi yada yenisi ile değiştirtmeye uğraş... Üzücü olay geçmiş olsun...
Böyle durumlarda şirket müşteri temsilci müdürü bulup ona kusurlu aracı iade denenebilir. Gerekirse tanıdık aranır. Gerekirse dava açılır. Bir araç bu kadar sorun çıkarıyorsa kusurlu demektir. Kendi dualogicim 2 yılda tık demedi. Bu işler biraz şans işi belki ama satılan mal garantilidir ve arkasına durmaları gerekir...
Bana ozelden ulas lutfen ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
böyle yap,seni ararlar: TIKLA
gördüklerime inanamiyorum bende gidip baktırsam mı diye düşünmedim değil.bu arada veysel bey size de geçmiş olsun.forumda 1 arkadasda çok sıkıntılyıdı 1 sayfa dolusu yazmış sorunları öğrenciydi oda çözüm bulamadı.en son 4 teker ayrılcak koltuk ve dıreksıyonla yol ortasında kalcam diyodu.bende öyle hissediyorum.aracın sağ kapıdan ses geliyodu 1 ay önce sıktılar servisde 1 ay oldu gene aynı.nasıl yapcaz bilmiyorum ALLAH yardımcımız olsun
Öncelikle tabiki geçmiş olsun...Bana kalırsa hukuk süreci her zaman daha mantıklı. Bir fikir daha hiç üşenmeden elinizdeki araçla ilgili olan sıkıntılar ve giderilmesi ile ilgili dökümanlarla beraber fiat genel müdürlüğünden konu ile ilgili en yetkiliden görüşme talep edin bunuda telefonla randevu şeklinde yapmayın direk gidin ve anında görüşme talep edin daha sonrasında buradan bir netice çıkmazsa hukuk savaşı ile devam edin yılmamak lazım...emeklerinizin karşılığı para ile satın aldığınız bir şey sonuçta bu...
basit bir müşür için 1 hafta yatması çok saçma...
her araçta sorun çıkabilir...araçlar üretimden çıkınca test edilmiyor...doğruca satışa gönderiliyor...
malzeme hatası...işçilik hatası...her zaman olabilir...
burada esas olan...servis başından atmamış...ilgilenmiş...ve sorunları gidermiş...sorunlar giderilemeseydi...işte o zaman aracı yakmak da hakkınız dava etmenizde hakkınız...
aynı hatadan 3 kez servise girmediği sürece aracı iade almazlar...
hatalar giderildiiği içinde iada alacaklarını sanmıyorum.
araçtan soğuduysanız satın gitsin..3e 5e bakmayın elden çıkartın....
aksi durumda sağlığınız elden gider...işte bu hepsinden kötü olur...
araç üretimden çıkınca test edilmiyormu ? böyle komik bir bahanede ancak fiat ta olabilir kendimde fiat kullanıyorum ama maalesef malzeme kalitesizliği en büyük sorun olan firma maalesef FİAT tır. Şu beğenmediğimiz fransız bozması renault ların bile kullanılan malzeme kalitesi fiat ın bir sınıf üstünde ne demek istediğimi eski kasa megane sedan ile linea nın içine oturup şöyle plastiklere elinizi sürmenizle anlarsınız
söylediğiniz bazı şeylere katılıyorum ama çoğuna değil.
servisde ilgilendiler diyosunuz peki servis de 1 kapı gergisi için 1 hafta yatmış araç.benimkilerde değişti servisde parça varmış sabah bırak akşam al dediler.tavan döşemesi hatalı sıpariş verildi 10güne gelir dendi 4 güne geldi sabah bırakıp ertesi sabah pırıl prırıl aldım.servisde yatmadı araba bunlar saçmalık.
herkez bu araçları alırken belli bir beklenti içinde,bazı şeylerini kısıp kredi çekip bu araçları alan var.az bi para da değil 39bin lira istiyolar dizeline 35de benzinli manuel daha o yüzden bence artık sadece satana kadar olmamalı herşey.servis ilgilenmiş neyle ilgilenmiş???
herkez burda abinin kendi aracı olmamasına rağmen herkezle ilgilendiğini söylüyor.bence servis böyle olmalı ama bunuda yapıcak gene fiattır...
bir daha araç alırsam ALLAH izin verirse fiat olmaz inşallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri