Alıntı korhan1482 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
20 gündür kullanıyorum. 70lik albea dan aldıgım zevk i bulamıyorum ne yazkki o da sanırım mauel vites den kaynaklanıyor, eğer agrasif kullanıyorsanız hızlı devir seri vites seviyosanız motor güçlü olmasına rağmen auto da o zevki vermiyor ama sakin kullanım için mükemmel bir araç isteyincede süper hızlanıyor. Sorunsuz ve malzeme olrakda oldukça başarılı bence şimdiden hayırlı olsun alanlara ve alacaklara pişman olmazlar. ben değilim.

Üstad bu nasıl olur ya 70 lik albeadaki zevki alamıyorum altında nasıl bir canavar yattığının farkında değilsin, iki gündür yolculuk yapıyorum karabük ve kastamonu arasında ikikez gittim geldim, birkaç saat önce dönerken önümde bir doblo onun önünde taksi ve önünde de yüklü (mıcır) kamyon vardı kamyonun önünde ise 3 araç boyundan sonra bi daha kamyon vardı, hızımda 70 ve hız sabitleyici ileydi ve eco mod auto daydı, baktım kimse kamyonları geçmiyo sadece sola çıkıp baktım ilk önce ondan sonra tek yaptığım şey gaza yüklenmek (skydome açıktı komple) tüm taksi ve önlerindeki tek kamyonu geçtim, virajdan sonra da diğer kamyonu tokatlayıp tekrar 70 ile devam ettim, aracınızın acemisi yani henüz alışamamış olabilirsiniz...