Alıntı CesSpOoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok sinir bozucu bi durum üstadım, çok geçmiş olsun. her ne kadar iyi baksakta arabalarımıza gelip buluyor işte.. otokingde lokal boya ile düzelttirebilirsiniz diye düşünüyorum. öncesinde fotoğraflarınızı çekin tabi ki.. daha sonra bi galeri abi bu araç sağdan kazalı 20 den fazlaya sayamayız demesin
tekrar geçmiş olsun, bundan büyük derdiniz olmasın üstadım.
Eyvallah abicim, aynen öyle..

İşin aksi tarafı fotoğraf çekicem makinemin şarj aleti kayıp bide onunla uğraşıcam şimdi bulmak için.. Yeni alacam onuda heralde.

Tatile gidip geliyimde uğraşıcam onunlada.. İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Alıntı cosworth20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birkanim gecmis olsn iyi camini aynani patlatmamislar ben onlari da yasadim. Kamera vs yokmuymus ? Kasko warsa boyay gitsin serviste boyasiz araba yavas yavas kalmior artk o tipik turk takintisi olmaktan da cikiyor.ama benm tavsiyem rotus boya yap zimparala sonra pasta cila at... Sahsen boyamak en son tercihin olsun ... Tekrardan gecmis olsn
Sağolasın Ozanım

Cam ayna muhabbetinide 3 gün önce arkadaşın erasında yaşadık. Sol aynayı ve kelebeği kırmışlar bozuk paraları almışlar birşey bulamayınca

Vardır muhtemelen ama akşam saati net gözükür mü bilemiyorum.. Benimde aklıma geldi.. Dediğini yapacam sanırım.

Çünkü aynı şekilde arka tamponumda 2 cm'lik bir boya atması ve hafif sürtmeden dolayı izler vardı tamponum komple boyandı renkte tutmadı zaten pişman oldum komple boyattığıma

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçniş olsun birkan.Araba çizilmesi gerçekten kötü bir durum.Benim aracın ilk defa ön kaputu çizildiğinde yaşamıştım bu kötü durumu.O günde bugüne neredeyse 2 yıl geçti ve şu an bir sürü çiziğim var.Ne kadar çizerlerse çizsinler ben asla boyatmam.Daha bugün yine arka tarafta çizik gördüm.O yaptı diye yeğenin kulaklarını çekecektim ama elime geçmedi.
Teşekkürler yunus sanada geçmiş olsun..

Beyaz araç olsa bu kadar belli etmezde kırmızıda kabak gibi gösteriyor seninki siyah aynı şekilde seninkide öyle..

Ne yapalım olan oldu bi kere.. Döndüğümde kamera kayıtlarından bulursam eğer sadece çizeni bi güzel çizicem hiç bir masraf talebim olmayacak