Nazar var nazar abiii allah beterınden korusun hepımızı
geçmiş olsun sıkmayın canınızı cana gelmesin yeter hepimizin başına geliyor böyle şeyler...
Nazar var nazar abiii allah beterınden korusun hepımızı
Bunlarda dün olan kazadan çektiğim sonra çektiğim resimler. Boya da çatlak yok sizce otokinglik mi ?
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Gecmis olsun damar yok galiba duzeltirler.. Frene basarken aynadan arkadan gelenide kollamak lazim, millet onune bakmiyor cunki..
Öncelikle geçmiş olsun kardeş aşşağısına satılır diyede bişi yok alan alır almıyan kendi bilirSonuçta arabaya zaten boya atılıyor ve eşşek kadar belli değil ise ne olucakki ? Benim arabadada boya var ancak hayatta satmam aşağısına acil bir durum olmadığı sürece.Yani canınızı sıkmayın siz satmak istediğiniz fiyatı koyarsınız alan alır almıyan kendisi bilir
Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Bence hiç belli olmuyor.
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun..Bence elle bir nebze daha göçük giderilir..
Bagajın içindeki plastiği çıkartıp bi ittiricem düzelir mi diye.. Olmazsa karşı tarafın sigorta evrakları bende bu gün yarın servise bırakırım.. sonuçları yazarım arkadaşlar..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri