Sayfa 3/3 İlkİlk 123
58 sonuçtan 41 ile 58 arası

Konu: Ülke kazansın diye PETLAS alınır mı?

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petlas yeni şehir efsanesi. Michelen'lerim bitsin ben de alcam. Neticede alayı kauçuk alayı, ar ge, alayı belli standartlarda değil mi bu lastiklerin. Varsın yarım metre geç dursun. İşimiz yarım metrelere kaldıysa zaten.... Ayrıca neden daha fazla ödeyek...
    O yarım metre ölüm ile yaşam arasında ki mesafe olabilir birde bu açıdan bakmak lazım.

Öte yandan İstanbul trafiğinde yarım metre erken durmak belki de 10.000TL lik hasardan koruyacak sizi.

Hakan Dalkıran
    34 HKN 37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha once forumda paylasilmisti. Bagimsiz bir test var Starmaxx icin:

05) Pneumatici Starmaxx - YouTube

Starmaxx Petlas'in ihrac markasi bu arada.
    Benim kullandığım lastik starmaxx novaronun testi. Bence petlas ürünü alınır uzak doğu mallarından daha iyi olduğunu düşünüyorum kullanıyorum memnunum.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Ülke kazansın diye PETLAS alınır mı?
    Guzel bır dusunce ama artık bır anlamı yok eskıden yerlı malı haftası vardı basımızdakıler onuda kaldırdı sayelerınde tırnagımzıdan basımıza kadar dısa bagımlı olduk ,artık Türk fırmaları ya satılıyor yada yabancı ortaklıga gıdılıyor.%100 Turk fırması az kaldı.
    Kalıtesı,malzemesı ıyı ıse ve kullananlarda memnun ve fıyatı da makul ıse alınabılır.
    ''Ülke kazansın '' uzun zamandır duymadıgım ,okumadıgım kelımeler vaybee halen bu duyarlılıgı tasıyan yurttasların varlıgını bılmek guzel

Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

50.000 KM de lastikler değiştirilmesi gerekli ise ben tam 11 yıl sonra değiştiririm Peki km dışında lastiklerin ortalama yaş ömrü nedir?

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı WILD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50.000 KM de lastikler değiştirilmesi gerekli ise ben tam 11 yıl sonra değiştiririm Peki km dışında lastiklerin ortalama yaş ömrü nedir?
    4 yıl..4 yılın sonunda kesinlikle değiştirilmeli...bende kışlık lastik alıcam ekim ayında.. michelin düşünüyordum ama şimdi petlas da yazılanlardan sonra yattı aklıma.. türkiye koşullarına göre(yolların durumu) kışın petlas kullanmak daha uygun sanırım.. siz ne dersiniz. petlas mı michelin mi?
    Konu askin tarafından (16/08/2012 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Valla bende jantları değiştirmek istiyordum, o nedenle lastiklerde bakıyorum. Bir sıradır petlas bakıyordum. Burda yazılanlarda bana cesaret verdi.Şu lastiği alacağım. 195/50/16

Okan ACAR
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 JR 116
    Edilen teşekkür: 0

2500 km'dir kullanıyorum. Önceki lastiklerim Turanzaydı.
    Ben Turanzaya göre bir eksi yanını görmedim, ses, fren, yol tutuşu gayet başarılı. Benim kullandığım en üst serisi V-Lox Sport v desenli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 4 Takımı 700TL ye taktırdım. Hiç bir şikayetim yok. Yol tutuşu gerçekten çok iyileşti...
    Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Petlas Avrupa da STARMAX markası ile satılıyor ve Avrupada yılın lastiği seçildi

gunay konter
    gunay1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 20

Bende starmaxx tolero aldim 4x125 ten gayet memnunum 5000 km kadar oldu hic bi sikintisi olmadi daha.

10. 28/08/2012, 13:24

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

lastiğin raf ömrü 3, kullanım ömrü 5 yıldır.. veya 60.000 km. bu arada starmaxx ne zaman avrupa da yılın lastiği seçildi veya kim seçti acaba?
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi otomobil üreticileri petlas ı sıfır km araçlarına takıyor? Takmıyorsa bende almam
    bence çok yanlış düşünüyorsun bir firmanın başka firmanın malını önermesi veya kullanması o malın çok da kaliteli olduğu anlamına gelmez bence sadece rant meselesi. örneğin fıat orijinal yağ olarak selenia yağlarını önerir neden bir castrol öner miyor ; oysaki hiç şüphesiz selenia denen dandirik mal castrol'ün yanından bile geçemez. fıatın böyle bir yağ önermesi ya da kullanması bu yağın castroldan iyi olduğu anlamına kessinllikle gelmez bu iş reklamla ve çıkar ilişkisi + ülkeler arası politik meseleler doğrultusunda olan bir şey. bunlar hepsi birer oyun bak sistem gereği seni de böyle düşündürmeye sevk etmişler zaten sistemin amacı bu. inşallah analatabilmişimdir. bunun gibi onlarca örneğini sayabilirim sana

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok yanlış düşünüyorsun bir firmanın başka firmanın malını önermesi veya kullanması o malın çok da kaliteli olduğu anlamına gelmez bence sadece rant meselesi. örneğin fıat orijinal yağ olarak selenia yağlarını önerir neden bir castrol öner miyor ; oysaki hiç şüphesiz selenia denen dandirik mal castrol'ün yanından bile geçemez. fıatın böyle bir yağ önermesi ya da kullanması bu yağın castroldan iyi olduğu anlamına kessinllikle gelmez bu iş reklamla ve çıkar ilişkisi + ülkeler arası politik meseleler doğrultusunda olan bir şey. bunlar hepsi birer oyun bak sistem gereği seni de böyle düşündürmeye sevk etmişler zaten sistemin amacı bu. inşallah analatabilmişimdir. bunun gibi onlarca örneğini sayabilirim sana
    Bence siz yanlış düşünüyorsunuz çünkü lastik konusu yağ konusu lastik gibi değil Bahsettiğiniz gibi firmalar yağ seçiminde tek bir marka üzerinde yoğunlaşıyorlar Bunda bahsettiğiniz rant veya başka durumlar oluşabilir ama lastik böyle değil Örnek vereyim ister fiat ister başka bir marka aynı anda gönderdiği iki araca farklı marka lastikler takabiliyor Hatta bu aralar vw ile ilgilendiğimden dolayı örnek vereyim Vw forumlarında aracınız teslim alanlara bakın aynı model aynı donanım aynı yakıt türü gibi ortak özellikleri olmasına rağmen bridgestone, goodyear, hankook, michelin, pirelli modelleri geliyor Ben fiattan araç alırkende diğer arkadaşlarla farklı marka lastikler gelmişti Beni kimse bir şeye sevk etmedi sistemden de farklı durumlardan da en az sizin kadar haberim var Karşınızdaki çok tanımadan ona karşı yazdıklarınızda kendiniz daha fazla şeyler biliyormuş gibi davranmayın Ben bir konu hakkında yazarken kendi düşüncelerimden ziyade farklı forum sitelerinde bu işi bilen kişilerden ve kendi kullandıklarımdan da yola çıkarak bir fikir ediniyorum Sistem bu fikirlerin önüne geçemez

Ayrıca yağ işini yapan ve yağ işinden anlayanlara sorun size en iyi yağ markasının castrol olduğunu söyleyecektir Sistem ne yapmaya çalışırsa çalışsın kalite kalitedir
    Konu ozay06 tarafından (28/08/2012 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence siz yanlış düşünüyorsunuz çünkü lastik konusu yağ konusu lastik gibi değil Bahsettiğiniz gibi firmalar yağ seçiminde tek bir marka üzerinde yoğunlaşıyorlar Bunda bahsettiğiniz rant veya başka durumlar oluşabilir ama lastik böyle değil Örnek vereyim ister fiat ister başka bir marka aynı anda gönderdiği iki araca farklı marka lastikler takabiliyor Hatta bu aralar vw ile ilgilendiğimden dolayı örnek vereyim Vw forumlarında aracınız teslim alanlara bakın aynı model aynı donanım aynı yakıt türü gibi ortak özellikleri olmasına rağmen bridgestone, goodyear, hankook, michelin, pirelli modelleri geliyor Ben fiattan araç alırkende diğer arkadaşlarla farklı marka lastikler gelmişti Beni kimse bir şeye sevk etmedi sistemden de farklı durumlardan da en az sizin kadar haberim var Karşınızdaki çok tanımadan ona karşı yazdıklarınızda kendiniz daha fazla şeyler biliyormuş gibi davranmayın Ben bir konu hakkında yazarken kendi düşüncelerimden ziyade farklı forum sitelerinde bu işi bilen kişilerden ve kendi kullandıklarımdan da yola çıkarak bir fikir ediniyorum Sistem bu fikirlerin önüne geçemez

Ayrıca yağ işini yapan ve yağ işinden anlayanlara sorun size en iyi yağ markasının castrol olduğunu söyleyecektir Sistem ne yapmaya çalışırsa çalışsın kalite kalitedir
    benlik ve bilgelik allaha mahsustur benim haddime değildir böyle tavırlar takınmak. yanlış anlaşılmasın seni eleştirip yere vurmak değil amacım eğer sözlerimden bunu çıkardıysan ve yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem özür diliyorum. ben sadece nacizane fikrimi söyledim . siz böyle düşünüyorsanız sonuna kadar saygı duyarım

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

burdaki amaç kaonuları masaya yatırıp hepimiz için en iyiyi ve doğruyu bulmak

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

kar lastiğini kullanıyorum banamısın diyen kaliteli lastikten iyi.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

snow master alıcaz sanırım...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

5. senenin sonunda 35.000 km.de değiştirdim...Çok sertleşmişti lastik hamuru... Değişince inanılmaz farketti...

Mehmet Aşkın
    Moderatör elbruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 458

ben iki adet çıkma petlas lastik aldım iyi durum da şimdi de iki adet aynısının sıfırını almak istiyorum ankara da bildiğiniz kampanyalı fiyat verecek bir yer var mı yaz başında kampanya ile fiyatlar uygundu....hatta forum üyelerine özel indirimli bir fiyat alınabilir..... ankara da bu aralar lastik almayı düşünen başkaları da varsa tabi....

donanım haber üyelerinden biri olarak oradan önerilen bir yere gitmeyi düşünüyorum tam yirmi beş kişi gitmiş oraya ordan......
    Konu elbruz tarafından (01/09/2012 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123