Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Ülke kazansın diye PETLAS alınır mı?

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Michelin Ama petlasta alınabilir.Ben geçen bi lastik gördüm Nankang mı öyle bişidi.Acaba o nasıl fiyatları çünkü baya bi uygun.

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

bazı lastiklerin ismini tipini okuyamıyoruz. okadar çok yurtdışı üretim girdiki iyilermi kötülermi bilemiyoruz. birde şu şekilde bir düşünce atayım ortaya. bu ülkde neler yiyoruz neler içiyoruz sağlıklımı sağlıksız mı? izmirde bi pideci varmış kıymasından domuz eti çıkmış vs.vs. birde şunu düşünün çinden uzakdoğudan doğuavrupadan bir sürü ne olduğu belli olmayan lastik giriyor ülkemize. bu lastikler çevreye zararlımı bize zararlımı. Bi ara tekstilde vardı sıkıntı çinden gelen mallardaki boyaların içinde ağır metal var diye. Şimdi ben gidip ucuz olduğu için bu neolduğu belirsiz lastikten alacağım sonrada ekonomi yapmak çevreyi az kirletmek için S&S kullanacağım. ne anlamı kaldı o kötü lastiği alıp taktın S&S kullansan ne kullanmasan ne?

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292

Konuya cevap : Bence alınır. AR GE ye önem veren bir kuruluş. inşallah dünya çapında lastik satan bir marka olurlar.

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

Bu arabayı satmadan birgün yeni lastik alırsam Petlas olur. Hem kaliteli hem de yerli malı olduğu için...

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Hangi otomobil üreticileri petlas ı sıfır km araçlarına takıyor? Takmıyorsa bende almam

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

ben de kışlık snowmaster modelini kullanıyorum, bitik durumdaki dunlop sp 01 den petlasa geçince yol sesinde bayağı bi azalma ve çok iyi bir yol tutuşu olduğunu farkettim. ekonomik nedenlerden ötürü petlas almıştık ama kullandıktan sonra yabana atılmayacak lastik olduğunu anladım, alacak olsam tekrar petlas alırım (michelin-nokıan alamadığım sürece)

mstf ergl
    unreal123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi otomobil üreticileri petlas ı sıfır km araçlarına takıyor? Takmıyorsa bende almam

bende sıfır km aldıgımda brigstone yada michelin vardı şuan araba 40 binde ama lastikler nerdeyse bitik ve arabayı kesinlikle sert kalkış yaparak kullanmam yada sert fren yapmam aldıgımdan beri belki bir yada iki kere abs devreye gidirecek şekilde fren yaptım peki normalmi yani 40 binde lastiklerin bitmesi buda dogal olarak lastigin kalitesini sıfır araca takmak ile göstermez

spartacus legend
    playguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 17

bende bridgstone takılı gürültü bakımından başarılı bulmuyorum çok ses geliyor, petlas da gürültü seviyesi hakkında yorum yapacak var mı ?

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

Alıntı unreal123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sıfır km aldıgımda brigstone yada michelin vardı şuan araba 40 binde ama lastikler nerdeyse bitik ve arabayı kesinlikle sert kalkış yaparak kullanmam yada sert fren yapmam aldıgımdan beri belki bir yada iki kere abs devreye gidirecek şekilde fren yaptım peki normalmi yani 40 binde lastiklerin bitmesi buda dogal olarak lastigin kalitesini sıfır araca takmak ile göstermez
    yol koşulları, hava sıcaklığı kauçuğun çabuk yenmesine etkendir. lastik firmaları en az 80-100.000 km kullanılabilir der çoğu yerde ancak normal TR asfalt koşullarında 50.000 yaptıktan sonra genelde lastikler değiştirilmelidir.. 50.000/2 yıl bence iyi rakam..

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı unreal123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kaliteyi ne gösterir? Sizin markasını hatırlamadığınız modelini bilmediğiniz lastiği uygun koşullarda kullanıp kullanmadığınız mı gösterir yoksa otomobil üreticileri tarafından birçok farklı testler sonucu karar verilmesi mi? Petlas diğer markalardan çok daha ucuz olmasına rağmen bu kadar maliyeti düşürmüş olmasına rağmen en ucuz otomobiller de bile tercih edilmiyorda michelin veya bridgestone kullanılıyor?

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bridgstone takılı gürültü bakımından başarılı bulmuyorum çok ses geliyor, petlas da gürültü seviyesi hakkında yorum yapacak var mı ?
    bridgstonedan iyi diyebilirim, hele ki b250 den çok çok iyi

İsmail Fatih Alkan
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kaliteyi ne gösterir? Sizin markasını hatırlamadığınız modelini bilmediğiniz lastiği uygun koşullarda kullanıp kullanmadığınız mı gösterir yoksa otomobil üreticileri tarafından birçok farklı testler sonucu karar verilmesi mi? Petlas diğer markalardan çok daha ucuz olmasına rağmen bu kadar maliyeti düşürmüş olmasına rağmen en ucuz otomobiller de bile tercih edilmiyorda michelin veya bridgestone kullanılıyor?

O zaman senin felsefen şu araba markaları takmıyorsa bende takmam. ben orjinal ekipman olarak şuana karad hiçbir arabada goodyear hydragrip görmedim orjinal lastik olarak. o zaman goodyear hydragrip takılmazmı araclara. nekadar mantıksız bir iş yaptığının farkındasındır heralde. ayrıca bukadar insan aldık kullandık iyi demesine rağmen bu yorumun ....... o michelin dediğin lastiği araba fabrikası 10-20 tlye alır sen bayiye gider 200-250 bayılırsın ayrıca bu 1+1=2 dir.

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

o değil de petlas kral lastik gibi geliyor bana, en kötüsü bile hpsbrd da baktım, bu markaların yanında her türlü tercih ederim,
    nokian
    barum
    sava
    debica
    syron
    chengsan
    tigar
    sunitrac
    fullway

bu markalar ne böyle!

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı atlatma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman senin felsefen şu araba markaları takmıyorsa bende takmam. ben orjinal ekipman olarak şuana karad hiçbir arabada goodyear hydragrip görmedim orjinal lastik olarak. o zaman goodyear hydragrip takılmazmı araclara. nekadar mantıksız bir iş yaptığının farkındasındır heralde. ayrıca bukadar insan aldık kullandık iyi demesine rağmen bu yorumun ....... o michelin dediğin lastiği araba fabrikası 10-20 tlye alır sen bayiye gider 200-250 bayılırsın ayrıca bu 1+1=2 dir.
    Sen kendinden mantık fışkırdığını mı zannediyorsun? Ben marka dedim model demedim Okuduklarını anlayıp yorumlama konusunda desteğe ihtiyacın olabilir Benim aracımın lastikleri goodyear Ben goodyear markasını alır takar kullanırım modelleri benim için 2. planda Markaya olan güvenim modellerin önündedir Ekonomik durumum elverdiği oranda michelin bridgestone goodyear gibi markaları ve modelleri tercih ederim ayrıca ben görüşlerimi belirtirken karşımdaki insanın mantıklı olup olmayacağını test edecek kadar seviyesiz değilim Sen muhteşem fikirlerini kendine sakla Karşındaki ile konuşurken adap kurallarını öğren saygılı olmayı becer

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı atlatma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen 1+1=2 yi öğrenmişsin aferin sana Bayılmakta sana özel bir durum Ben araştırır öyle alışveriş yaparım Bayılmam Ama sen çok bayılmışsın ki içinde kalmış

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı liebermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değil de petlas kral lastik gibi geliyor bana, en kötüsü bile hpsbrd da baktım, bu markaların yanında her türlü tercih ederim,
    nokian
    barum
    sava
    debica
    syron
    chengsan
    tigar
    sunitrac
    fullway

bu markalar ne böyle!
    Nokian lasikleri bu listeden ayırın Çok kaliteli bir lastiktir Diğerleri ise bilindik markaların 3. kalite çin markaları ile kıyaslama yapılması için ürettikleri lastiklerdir Goodyear, Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ve debica markalarının da üreticisidir Michelin kormoran modellerini üretiyor

İlyas Şanver
    ilyas87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    34 SUH 68
    Edilen teşekkür: 27

ben arabayı aldığımda continental lastikleri vardı üzerinde fiyatına baktım 250 tl petlas 150 tl. baya bir fark var. Kalite aynı mıdır bilmiyorum. Aynıysa ne ala, petlas alırız. 5 yıl sonra 50.000 km yaparım herhalde.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Petlas yeni şehir efsanesi. Michelen'lerim bitsin ben de alcam. Neticede alayı kauçuk alayı, ar ge, alayı belli standartlarda değil mi bu lastiklerin. Varsın yarım metre geç dursun. İşimiz yarım metrelere kaldıysa zaten.... Ayrıca neden daha fazla ödeyek...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

petlas, dünyada askeri jet uçakları için lastik üretme becerisine sahip az sayıdaki üreticiden biridir. hava kuvvetlerimiz kullanmaktadır ve TAI fabrikalarından uçaklar bu lastikle çıkmaktadır. hasılı, fabrikada araba üreticisi değil ama uçak üreticisi tercih etmektedir, bu da bana yeter...
    not: bu yıl kış lastiklerini kullandım, bayıldım, çok memnun kaldım. tavsiye ederim. forumları araştırırsanız pek şikayet eden de göremezsiniz.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Alım gücüne bağlı olarak fiyat aralığı olarak petlas son zamanlarda tercih edilir hale geldi...Tabiki ülkemiz kazansın elin koreli çinlisine para kazandıracağına...İyi bir lastik olduğunu duyuyorum sürekli...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon