d
d
Konu Budweiser tarafından (03/04/2013 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
O zaman bu tadımlık olsun. Çünkü yol bu kadarına izin verebildi. Küçükyalı sahili benden daha iyi biliyorsunuz cumartesi akşamları. Uygun bi vakit ataşehir yaparızKoyarım.
bence arkadasın araba kullanmayı bilmiyor![]()
Kırıcı yorum yapmazsanız sevinirim dedikçe inadına mı yazıyorsunuz anlamıyorum? Ayrıca tek viteste aynı anda gaza basmak çok komplike birşey değil. Aynı vites aynı hız.
güzel güzel tabrik ederim
denemenın tam olarak olan vıdeosu olsa bellı olur. hondanın 1.4 ü nü ezmeyınız cok hızlı bı aractır anca bayıra geldıgı zaman bıraz kucumseyebılırsınız. punto 77 hp bı arac ama sıstemı yenı oldugu ıcın hızlı olabilir .. bndede punto vardı honda 1.6 ies war suan 1.6 sınıfında en serısı 1.4 tjet denemesınde kafa kafaya gıden bır arac tjet gecemıyor.
Hadi Abisi .)
1.6 ies ben de kullandım zamanında, ama 0-100 olarak bakalım en basiti olaya.
1.6 ies -- 10,1 sn (olması lazım)
t-jet -- 8,8 sn.
Bence 1.6 ies t-jeti yakalayamaz, ki vakti zamanında honda forumlarında az zaman geçirmedim ve orada da denemişlerdi 1.6 ies, vtec ve son kasa civici.
1.6 ies hızlanmada en geride kalanı oluyordu.
Tam video çekemedik arkadaşla iftardan dönerken yolu boş bulunca deniyelim dedik. O boşlukta fazla sürmedi bıraktık. Uzunda denediğimiz zaman mutlaka burada paylaşırım. önemli olan geçip geçilmek değil ego tatmini yapmıyorum.
Zaten burada paylaşma nedenimde ben hondanın beni geçeceğini düşünüyordum aksi çıkınca burada paylaşmak istedim. Ayrıca denediğim kişi yakın arkadaşım herhangi bir hırs falanda yok ortada. Hondayı aşağılamak niyetinde de değilim.
1.4 HB Honda dayanamaz Fire motora. Punto her turlu ezer
Beraber yurursunuz aslinda agirlik vs muhabbetinden dolayi. Yalniz yol uzunsa Honda yetisir.
Bu arada senin araba max 1200KG'dir.
Diger arabanin fabrikasyon verisi 1182KG. En az 1300 olmustur iki kisiyle.
Konu Luc tarafından (07/08/2012 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Agirlik
Oz Büyücüsü
Konu dışında başka araba karşılaştırılması yapılmasını istemiyorum başka tartışmalara yol açacağından. Konunun tartışma, konusuna dönmesini istemiyorum. Lütfen anlayışla karşılayın.
Kaan, Ali abinin dediği gibi cevap hakkı doğmuştu, kusura bakma.
Ali abiye ben de katılıyorum. Videoyu işyerinde olduğum için izleyemiyorum ancak, 1.4 is yabana atılacak bir motor değil. hele ki üzerinde oynama varsa.
Yine konu dışı olacak ama İstanbul'da güzel yapılmış bir 1.4 is ile deneyen corsa Gsi sahibi arkadaşım 2 boydan fazla arayı açamıyor.
Honda her türlü her koşulda geçer arkadaşlar uzatmayın
t-jetide geçer hepsini geçer çünkü honda araba yapmıyo uçak yapıyo
honda hayat onda
geçen tam gaz gidiyorum yandın sessiz sedasız 1.4 is geçti oo dedim honda kral
geçen gene gidiyorum honda 1.6ies gaza bi bastı uçtu resmen 3.0 v6 motor zannettimhonda neymş beee
vtiler hele oofffff uçak uçak geçmediği araba yok
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Maalesef hondacılar toz kondurmuyorlar araçlarına. Tamam kimse kötülemiyor araçlarınıda durmasını bilmeleri lazım. Her zaman iyinin iyisi vardır. Bu arada araç İES değil İS. 1.4 16v 90hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri