Aslında en doğrusu dediğin gibi.Bende kusurabakma dedim ama madem özür dileyeceksin artistlik yapma dedi ve hamile olan eşimi darp etti. zaten sonra film koptu.En güzeli el sallayıp yoluna devam etmek
Aslında en doğrusu dediğin gibi.Bende kusurabakma dedim ama madem özür dileyeceksin artistlik yapma dedi ve hamile olan eşimi darp etti. zaten sonra film koptu.En güzeli el sallayıp yoluna devam etmek
hamile olan esinizimi darp etti?
vallahi birsey söyliyeyim arkadasım o saatten sonra beni durduramaz kimse..
serefsizlere bak ya hamile olmasını bıraktım bir bayana darp bilmiyorum ya allah yardımcısı olsun onu yapacak kisinin.. umarım birsey olmamıstır esinize.. gecmis olsun..
Allahtan birşey olamadı. tek el silah atmama rağmen adamlar arabayla kovalamaya devam ettiler zor kurtuldum üstüne bana kamu davası açıldı ayrıca silahlı tehdit den yargılandım.Karşı taraf mağdur sıfatı ile maddi manevi tazminat istedi üstüne nedeni ise benim silah kullanmam.
yok abi bu ülkede kanun yasa bilmem ne hic birsey yok
ani diyorlar ya muz cumhuriyeti aynen burası böyle iste..
adamın evine hırsız girer ne o efendim adama birsey yaparsan suclu sensin yatak odasında birsey yaparsan sorun yok böyle bi sacmalık varmı ya? bizim kanunlarımızda bu derece sacmalıklar oldugu sürece bu magandalar ortalarda cok gezerler daha!..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri