Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: işler çok iyi? talepler patladı heralde?

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Valla piyasanın şu ölü zamanında eger firmalar indirim yapmıyorsa gercktenn para kazanma gibi bi amacları yoktur diye dusunuyorum.İkinci elde de durum aynı satışlar yok gibi birşey iki haftadır araba pazarını geziyorum.Ne alan var ne satan. Garip bir durum.Ancak satılanlar gerekten ederi kadar isteyenlerde var

NAZMİ DURSUN
    nazmidursun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla piyasanın şu ölü zamanında eger firmalar indirim yapmıyorsa gercktenn para kazanma gibi bi amacları yoktur diye dusunuyorum.İkinci elde de durum aynı satışlar yok gibi birşey iki haftadır araba pazarını geziyorum.Ne alan var ne satan. Garip bir durum.Ancak satılanlar gerekten ederi kadar isteyenlerde var
    140-150 binde bomboş ve boyalı değişenli punto' lara 23-24 bin liralar isteniyor.. durgun olması gayet normal..

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Piyasa cok yüksek ondan kaynaklı bir durum ama sıfırda da bir daralma söz konusu

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Punto çok tuttu. Özellikle Grande Punto'nun ikinci eli çok iyi. Bizim mahallede bi sürü grande punto var.Çoğu ikinci el alınmış belli.Az biraz de evo var.
    Opel Astra eski kasa neredeyse full 38 liraya alınabiliyor şu anda. Fiatta kendine bi güven gelmiş. Punto pahalı, Bravo uçmuş...

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Bence de puntoların piyasası çok iyi.İkinci el dıeselleri bir araştırdım da fiyatlar gerçekten yüksek.100000 km altı 2006 dıesel puntolar 23-24000 tl den aşağı değil.Ben fire motor puntomu aldığımda 17000 tl ye rahatlıkla temiz punto bulunuyordu.Şimdi aynı aracı 21000 tl den aşağı bulamıyorsun.

NAZMİ DURSUN
    nazmidursun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

bi de 2. el ilanlarda dikkatimi çeken şey şu; ne hikmetse bir sürü 50-60 binde 2006 model punto var.. ama daha yüksek modellerde 100 bin altı araç bulmak neredeyse imkansız.. ilginç..

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı nazmidursun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi de 2. el ilanlarda dikkatimi çeken şey şu; ne hikmetse bir sürü 50-60 binde 2006 model punto var.. ama daha yüksek modellerde 100 bin altı araç bulmak neredeyse imkansız.. ilginç..
    Benjamin button olayı mı yaşanıyor nedir

Yıllar geçtikçe Km düşüyor, araç gençleşiyor

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

şu anda 2.elde temiz dizel punto ve albealar kara borsa gibi hele orjinal düşük km punton var ise çok güzel rakamlara gidebiliyor geçen hafta kayınvaldem golf bakmış bayii yok çekmiş ocak teslim ama ocaktan sonra kasa değişicekmiş dedim bu nasıl iş ben girdim devreye istediği versiyonu tanıdık bayii aracılığı ile ağustos sonuna çektim bu sefer kayınvalde vaz geçti şimdi bravo bakıyor

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Ben puntonun 2012 satışlarının bu segmentte ilk 3 gireceğinden şüpheliyim. Ama merakta etmedim değil. 2012 satış rakamlarını nerden görürüz?

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

aralık eldeki araçlar için cazip olur oda kota durumuna göre, yani istediğiniz araç gittiğiniz bayiinin elinde yada gümrükte yoksa hiç bir işe yaramaz. önemli olan firmaların kardan zararı denk gelirse ay durumu kötü olan bir satış temsilcisi çok daha düşük fiyat verebilir. Bide her zaman ay sonu fiyatlar düşer kota tutmadıysa, örneğin haziran sonunda focus için 47750 fiyat almıştım ertesi hafta temmuz başı almaya gidince aynı bayii aynı satış temsilcisi 49500e çekti fiyatı. ay sonu olduğu için kardan %8 düşerek veriyorlardı ay başı olunca %3e çektiler (gerçek değil gösterdikleri oranlar)

uzun lafın kısası her zaman yılbaşını beklemeye gerek yok uygun gelen bir araç olursa alın.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Sinan UZUN
    Yüksek Lisans sinanuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    yok
    Edilen teşekkür: 89

Farklı illerden fiyat alın ben aracımı alacağım zaman sıfır olsun demiştim önce Trabzon satış servisi 38.500 dedi Samsun birmot 35.300 TL fiyat vermişti araç aynı araç ama fiyat aynı fiyat değildi

korhan korhan
    korhan1482 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Parlak Beyaz
    Edilen teşekkür: 28

punto lounge otomatik dizel e 41650 fiyat aldım. bu hafta da teslim alıcam inşallah. aşağıya inmiyorlar araba da bulamuıyorlar dediklerine göre. Ağustos ayında italyadaki fabrika bakım tatiline giriyormuş. yeni teslimatları eylül ortasına atıyorlar. zar zor bir tane buldum alıcam. kendi segmentinde en iyisi bence.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Punto çok tuttu. Özellikle Grande Punto'nun ikinci eli çok iyi. Bizim mahallede bi sürü grande punto var.Çoğu ikinci el alınmış belli.Az biraz de evo var.
    Opel Astra eski kasa neredeyse full 38 liraya alınabiliyor şu anda. Fiatta kendine bi güven gelmiş. Punto pahalı, Bravo uçmuş...
    Lakin Punto belli başlı büyük şehirlerde tuttu. Anadoluya açıldığınızda Puntoyu o kadar sıklıkta göremiyorsunuz hele bravo görünce şaşırıyorsunuz bile. Anadoluda fiat adına varsa yoksa doblo,fiorino,albea.

Ahmet Uzunçelebi
    van_hoijdonk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lakin Punto belli başlı büyük şehirlerde tuttu. Anadoluya açıldığınızda Puntoyu o kadar sıklıkta göremiyorsunuz hele bravo görünce şaşırıyorsunuz bile. Anadoluda fiat adına varsa yoksa doblo,fiorino,albea.
    Katılıyorum. Bartın'da bizim evo lüks olarak görülüyor. Karabükte de aynı şekilde vaay güzelmiş bu araba şeklinde tepkiler çok geliyor.

Fiat Punto 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

Bartında satışta sadece 2 tane fire GP var. Evo ise yok.

Fiat Punto 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

Karabükte ise 5 tane satışta GP var. Evo yine yok.

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı korhan1482 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto lounge otomatik dizel e 41650 fiyat aldım. bu hafta da teslim alıcam inşallah. aşağıya inmiyorlar araba da bulamuıyorlar dediklerine göre. Ağustos ayında italyadaki fabrika bakım tatiline giriyormuş. yeni teslimatları eylül ortasına atıyorlar. zar zor bir tane buldum alıcam. kendi segmentinde en iyisi bence.
    Aralık 2011 den bu yana aynı fiyat gayet iyi..

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mardine gittiğimde şaşımıştım hocam.İnanın o küçük şehirde gördüğüm kadar punto ve bravoyu gaziantepte görmemiştim.Neredeyse her sokak başında 1-2 tane punto vardı.

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

Alıntı korhan1482 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'dan almışsın sanırım, iyi fiyat hayırlı uğurlu kazasız belasız günler dilerim.. nakit mi yoksa 18.000 18 ay %0 faizli fiyat mıdır

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

bu arada ben konuyu açan olarak açıklık getireyim, ben de sıfır araç almam diyordum ancak bi 3-5 sene kullanacağım, tabiri-i caizse koltuğuna ilk ben oturacağım araç olmasını istedim, eşim de kullanacak.. öyle 1-2 senede araç değiştirmem, aa o çıkmış , aa bak bu yeni teknoloji diyerek araç değiştirmeden yana değilim, eldekiyle mutlu olabilirim kısacası.. yeter ki ilk aldığımda içime sinmiş olsun..
    şimdiki kullandığım aile aracım 2004 model 165.000 km'de.. darısı yeni alacağım aracımın başına..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

hayırlı olsun şimdiden.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

Alıntı liebermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada ben konuyu açan olarak açıklık getireyim, ben de sıfır araç almam diyordum ancak bi 3-5 sene kullanacağım, tabiri-i caizse koltuğuna ilk ben oturacağım araç olmasını istedim, eşim de kullanacak.. öyle 1-2 senede araç değiştirmem, aa o çıkmış , aa bak bu yeni teknoloji diyerek araç değiştirmeden yana değilim, eldekiyle mutlu olabilirim kısacası.. yeter ki ilk aldığımda içime sinmiş olsun..
    Görüşlerinize tamamen katılıyorum. Ayrıca puntoya 40 verilir mi diyenlerde fikrinizi değiştirmesin. Alacağınız aracın manuel viteslisi bende var çok çok memnunum. Darısı size inşallah..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon