Valla piyasanın şu ölü zamanında eger firmalar indirim yapmıyorsa gercktenn para kazanma gibi bi amacları yoktur diye dusunuyorum.İkinci elde de durum aynı satışlar yok gibi birşey iki haftadır araba pazarını geziyorum.Ne alan var ne satan. Garip bir durum.Ancak satılanlar gerekten ederi kadar isteyenlerde var
Piyasa cok yüksek ondan kaynaklı bir durum ama sıfırda da bir daralma söz konusu
Punto çok tuttu. Özellikle Grande Punto'nun ikinci eli çok iyi. Bizim mahallede bi sürü grande punto var.Çoğu ikinci el alınmış belli.Az biraz de evo var.
Opel Astra eski kasa neredeyse full 38 liraya alınabiliyor şu anda. Fiatta kendine bi güven gelmiş. Punto pahalı, Bravo uçmuş...
Bence de puntoların piyasası çok iyi.İkinci el dıeselleri bir araştırdım da fiyatlar gerçekten yüksek.100000 km altı 2006 dıesel puntolar 23-24000 tl den aşağı değil.Ben fire motor puntomu aldığımda 17000 tl ye rahatlıkla temiz punto bulunuyordu.Şimdi aynı aracı 21000 tl den aşağı bulamıyorsun.
bi de 2. el ilanlarda dikkatimi çeken şey şu; ne hikmetse bir sürü 50-60 binde 2006 model punto var.. ama daha yüksek modellerde 100 bin altı araç bulmak neredeyse imkansız.. ilginç..
şu anda 2.elde temiz dizel punto ve albealar kara borsa gibi hele orjinal düşük km punton var ise çok güzel rakamlara gidebiliyor geçen hafta kayınvaldem golf bakmış bayii yok çekmiş ocak teslim ama ocaktan sonra kasa değişicekmiş dedim bu nasıl iş ben girdim devreye istediği versiyonu tanıdık bayii aracılığı ile ağustos sonuna çektim bu sefer kayınvalde vaz geçti şimdi bravo bakıyor![]()
Ben puntonun 2012 satışlarının bu segmentte ilk 3 gireceğinden şüpheliyim. Ama merakta etmedim değil. 2012 satış rakamlarını nerden görürüz?
aralık eldeki araçlar için cazip olur oda kota durumuna göre, yani istediğiniz araç gittiğiniz bayiinin elinde yada gümrükte yoksa hiç bir işe yaramaz. önemli olan firmaların kardan zararı denk gelirse ay durumu kötü olan bir satış temsilcisi çok daha düşük fiyat verebilir. Bide her zaman ay sonu fiyatlar düşer kota tutmadıysa, örneğin haziran sonunda focus için 47750 fiyat almıştım ertesi hafta temmuz başı almaya gidince aynı bayii aynı satış temsilcisi 49500e çekti fiyatı. ay sonu olduğu için kardan %8 düşerek veriyorlardı ay başı olunca %3e çektiler (gerçek değil gösterdikleri oranlar)
uzun lafın kısası her zaman yılbaşını beklemeye gerek yok uygun gelen bir araç olursa alın.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Farklı illerden fiyat alın ben aracımı alacağım zaman sıfır olsun demiştim önce Trabzon satış servisi 38.500 dedi Samsun birmot 35.300 TL fiyat vermişti araç aynı araç ama fiyat aynı fiyat değildi![]()
punto lounge otomatik dizel e 41650 fiyat aldım. bu hafta da teslim alıcam inşallah. aşağıya inmiyorlar araba da bulamuıyorlar dediklerine göre. Ağustos ayında italyadaki fabrika bakım tatiline giriyormuş. yeni teslimatları eylül ortasına atıyorlar. zar zor bir tane buldum alıcam. kendi segmentinde en iyisi bence.
Katılıyorum. Bartın'da bizim evo lüks olarak görülüyor. Karabükte de aynı şekilde vaay güzelmiş bu araba şeklinde tepkiler çok geliyor.
Fiat Punto 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Bartında satışta sadece 2 tane fire GP var. Evo ise yok.
Fiat Punto 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Karabükte ise 5 tane satışta GP var. Evo yine yok.
bu arada ben konuyu açan olarak açıklık getireyim, ben de sıfır araç almam diyordum ancak bi 3-5 sene kullanacağım, tabiri-i caizse koltuğuna ilk ben oturacağım araç olmasını istedim, eşim de kullanacak.. öyle 1-2 senede araç değiştirmem, aa o çıkmış , aa bak bu yeni teknoloji diyerek araç değiştirmeden yana değilim, eldekiyle mutlu olabilirim kısacası.. yeter ki ilk aldığımda içime sinmiş olsun..
şimdiki kullandığım aile aracım 2004 model 165.000 km'de.. darısı yeni alacağım aracımın başına..![]()
hayırlı olsun şimdiden.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri