12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: EDS ve Sarı Işık. :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27/04/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    819
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

    Standart

    Hatalı felan değilsiniz. İstanbul da EDS denilen sistem resmen soygun yapmak için kurulmuş bir sistem. Çoğu yerde sarı ışık yanmıyor direk kırmızıya dönüyor, çoğu yerde de sarı 1 saniye yanıyor yanmıyor. Zaten bu şehirde takip mesafesi diye bir şey yok. Frene asılsan arkadaki yapıştıracak, durmasan EDS takacak.

  2. #2
    Ahmet Uzunçelebi
    van_hoijdonk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/08/2010
    Yaş
    36
    Mesajlar
    339
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

    Standart

    Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatalı felan değilsiniz. İstanbul da EDS denilen sistem resmen soygun yapmak için kurulmuş bir sistem. Çoğu yerde sarı ışık yanmıyor direk kırmızıya dönüyor, çoğu yerde de sarı 1 saniye yanıyor yanmıyor. Zaten bu şehirde takip mesafesi diye bir şey yok. Frene asılsan arkadaki yapıştıracak, durmasan EDS takacak.

    Zaten geçince farkettim dikiz aynasından baktığımda arkamdaki 106 tam dibimdeydi eğer hız kestiğimde devam etmeyip yaya geçidi veya sonrasında dahi dursam kesinlikle bana bindirecekti arkadan.

    Bakalım bekleyeceğiz artık 1 hafta 10 güne ses çıkmazsa kırmızıya dönmemiş demektir.

    Benim aslında merak ettiğim şu; kırmızı yandığında aracın nerede olduğuna mı dikkat ediliyor? Mesela benim durumum kırmızı yandıysa dahi aracın arka tamponu veya taş çatlasa arka koltuklar çizgi hizasındadır. Şoför göremediği kırmızıda geçmiş oluyor.

Benzer Konular

  1. Solar (Güneş / Işık) Sensörü
    Kronokrator tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 18/07/2013, 20:35
  2. Kırmızıda Geçtim ve Kaza Yaptım Ama Işık Neredeydi?!
    van_hoijdonk tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 14/10/2012, 12:07
  3. Arka Işık
    PredatoR tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 99
    Son Mesaj: 05/04/2012, 18:41
  4. CITY ve Işık göstergesi yanıp sönüyor
    NyhatShu tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 27/01/2012, 12:33

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com