Arkadaşlar herkese iyi günler.

Az önce bir eds maceram oldu umarım sonu kötü olmaz.

Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayana gelirken sağdan köprüye yol ayrılıyor soldan ise Çağlayan tünele devam ediyorsunuz tam orada hafif bir viraj var. Ben de Kasımpaşa yönünden gelirken hızım 90-100 arasıydı virajı döndüm 20-30 metre gittim gitmedim sarı ışık yandı.

Sonrasında fren yaptım ama ışık çizgilerine geldiğimde hızım hala 50 civarındaydı ve dursam bile araba yaya çizgisinde ya da yaya çizgisinin ilerisinde duracaktım. Durmak isteyip duramayacağımı anlayınca durmadım.

Tam ışık hizasından geçerken sarı olduğuna eminim. Yanımdaki arkadaşım da sarıydı dedi. Kısacası kırmızı görmeden geçtik fakat kırmızı yandıysa anca bizim aracın arka koltukları veya bagaj hizasındayken yanmıştır onu da bilemem.

Arkamdaki araçta benimle beraber geçti. Benimki ihlalse o kesinlikle yakalanmıştır.

Ne dersiniz ceza gelir mi? Gelirse ne kadar ve ne zaman öğrenebilirim?

Memlekette 2 kez kırmızıda geçtim onlardan ses çıkmadı dayım aradı emniyeti oralarda yok dediler ki o kırmızı dediklerimde göz ucuyla kırmızıyı görüp geçmiştim.

Çekirge 2 kere sıçradı memlekette ve bu 3.sü. Ne dersiniz yine sıçrar mı?

Aslında hatalıyım, hem viraja geliyordum hem de ışık olduğunu biliyordum yavaşlamam gerekirdi virajı dönünce kırmızı olsa yine dururum demiştim ama ilerledikten sonra yanınca yapacak bir şey yoktu.

Teşekkürler.