Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2008'de çocuk bakıcıma yakın olsun diye Ankara etimesgutta ev tuttum. Tek katlı evlerin yerine 5-6 katlı binalar yeni dikilmiş ve yollar ancak tek bir tarafa park edecek kadar geniş.Ama o tek katlı evlerin eski sahibleri hala eskiden olduğu gibi evlerin önü kendininmiş gibi hareket edip cinslik yapardılar.Benim bulunduğum sokakta adet olmuş herkes karşı apartmandan tarafa park ediyordu.Halbuki yol tek yöndü ve aslında benim apartmanın tarafına parketmek lazımdı.ama dediğim gibi alışkanlık olmuş karşı tarafa bırakılyordu.bizden tarafa da parketsen yol kalmıyordu. Neyse karşı apartmanda bazı tipler ben ne zaman park etsem homurdanıyordu.Sabahları sileceklerimi kalkık buluyordum. Sonra o binadan bir sığırla bigün fena tartıştık. ertesi gün sileceklerimden biri kırıktı. Çok fena sinirlendim.Kaldırdım arabayı bizim binadan tarafa tek yön işaretine güvenerek parkettim. Yol tıkandı tabi. Bazı gelenler korna çaldı kızdılar bana ama arabayı kaldırmadım. Sonra polis çağırdılar ve polis geldi. Durumu neler yaşadığımı,sileceğimin kırıldığını anlattım ve tek yön işaretinden dolayı karşı apartmanın önüne parketmenin yanlış olduğunu söyledim. Sağolsun polisler bana hak verdi. Karşıdaki paşalar tıpış tıpış arabalarını kaldırdılar. Bir arabanın sahibi gelmedi. Ona da bi güzel ceza yazıp çekiciyle kaldırdılar. Bu olayda sonra karşıdaki beyefendiler mecburen bizim evin önüne parketemek zorunda kaldılar. Ama o olaydan sonra tadımız kaçtı. Zaten ertesi sene Yenimahalleye taşınmıştım. Şuanki evimde de (kendi evim) çok şükür park sıkıntısı yok.
Ellerinize sağlık insanlarımız başka türlü akıllanmıyor malesef. taşınmışsınız gerçi ama böyle bir durumda aracı zarar gören insan çok gördüm. Gidip adama çatsanız siz suçlu oluyosunuz böyle bir durum işte.