istemediğin rengi alma o zaman. bayi her zaman için önce elindeki arabayı çıkarmaya çalışır. inat et. istediğin özelliklerde arabayı istet
anvil
unik06
Benim derdim ne beyaz ne de siyah rengi istemiyor olmam, artı 750 ytl ile birlikte arabanın bana maliyeti 22750ytl olacak, tamam belki 2008 olacak ama genede limitlerim zorlanıyor. Çok kararsız kaldım ya 2008 olması bir taraftan renk+stil paketi masrafı bir taraftan napcam bilmiyom.
istemediğin rengi alma o zaman. bayi her zaman için önce elindeki arabayı çıkarmaya çalışır. inat et. istediğin özelliklerde arabayı istet
ya zaten bayide benim istediğim araba yok, diğer bayilere baktı onlardada yok çok uzakta bi bayide kırmızı var dedi onda da arabanın yol yapıp gelmesi gerekiyor dedi bende kabul etmedim 200 küsur kilometrede sıfır araba mı olur dedim. Bayi tofaşın stoğundan bu renkleri bulabildi sadece yok başka renk diyor ve ağustosta yeni fiyat listesi devreye girecek ve size vermiş olduğumuz fiyat tarih olacak diyor. acaba ağustosta 2008 model ne kadar koyar fiyat.
istanbula sipariş versin getirttirsin. gökten zembillemi iniyo bu meret
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri