İnternet bankacılıgı olayı ve kredı kartı buyuk kolaylık ve işi saglama alıyorsun.
Banka subesınden ödeme yaparsan olabılecek senaryo;
Bankaya gıttık zaatlerce sıra bekledık vezneye geldık ve ödemeyı yaptık ,sonra o dekontu evde bıryere koyduk bır sonrası mtv de ana oda ne odedıgım vergı halen odenmemıs gozukuyor evi talan ettim ama makbuz yok ,bankaya gıttım durumu anlattım makbuzları depoya kaldırdıklarını veya merkez depoya gıttıgını veya baska bır savsaklama ıle makbuzun verılemıyecegı soylenmesı uzerıne odenılen vergı yenıden ve cezalı odenılır.
Z...T bankası vergı odemesını malıyeye bıldırmemıs bır sonrakı mtv de ogrendım makbuzda sıcaktan veya bankanın dandık prıntırından oturu yazılar sılınmıs bahcelıevler Ş.b gıdıldı oradan depoya cuvallarda makbuz arandı saatlerce sonra tövbe bırdaha Zi...T bankasına odeme yapmak.
İnternet bankası veya kredı kartı ıle odemede gelırlerden makbuzunuzu anında alırsınız alamadınızmı webte saklanıyor makbuzlar (E-Fatura gıbı),oradandamı cıkmadı,internet bankacılıgına gırıp gerıye donuk hesap dokumunuzden dekont cıkar,odamı olmadı kredı kartı extrenız onuda attınız bankayaı arayıp 7. ay esktrenızı ıstersınız bununda suresı maxımım 5 dk ve pc veya telefonda yaparak rahat edersınız
Yer imleri