Pasta deneyin derim baktiniz olmuyo sonax meguiars ziebart tarzi oto kuaforlerine gotururseniz onlar cikarirlar..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Oturduğum sitede çalışma sırasında Araçıma çimento tozu benzeri bir toz bulaştı, yıkama ile çıkmıyor, ne önerirdiniz ? forumda birkaç sirke önerisi olmuş deneyip sonuc alan oldumu
![]()
Pasta deneyin derim baktiniz olmuyo sonax meguiars ziebart tarzi oto kuaforlerine gotururseniz onlar cikarirlar..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Ben senin yerinde olsam inşaat mühendisinin kafasını gözünü acarım
Bence çıkarırlar ama uğraştırır tabi biraz.En kötü cila ister üstüne sonrasındada bişey kalacağını sanmıyorum..
o cimentoyu döken vatandaslara gidip söyle bence arkadasım..
nerden baksan 200-250 tl para isterler senden onu cıkarmak icin..
pasta cila üzerinde toz varken daha çok çizer gibi geliyor. Basınçlı sıcak suyla yıkatmayı denedin mi?
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Mühendisin günahı ne? Bende inşaat mühendisiyim.. işçinin yaptığı kabahatin her sorumluluğu bize yüklenir hep. Işi biz yapacak değiliz ki.. neyse belki gerekli önlemi almamıştır ama direk kafa göz sertlesmeyin santiyecide malzeme çoktur![]()
Bu arada bizim başımıza santiyede çok gelir nissan country var santiyede üzerine gelir hep.. çimento ise normalde kurudugunda dokununca düşmesi lazım.. tazyikli su ile de çıkardı.. eğer bu şekilde çıkmıyor ise malzeme neymiş bilmek lazım.. yapistiysa boyaya illa ki zarar verir.. sıcak suyu inceden dokundurup yumuşatip mazotla da bez yardımı ile silerek çıkarabilirsiniz membran tarzı malzemeler yapisinca biz bu yöntemle.çıkarırız.. ama cikarticam diye zorlamayın boya zarar görmesin..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Merhaba bilgiler için teşekkürler, belki malzemeyi tahmin edebilirsiniz tenis kortu yapılıyor beyaz köpük plastikle karısık bir çimento atmışlardı onu bir aletle traşladılar gece vaktide komprasor ile korttaki tozu arabaya başmışlar,
birde atlamışım aracı akşam autoking den teslim almıştım, üstünde cila vardı korur diye umuyorum ama daha kotü yapıştırmısta olabilir,
Konu xcoder tarafından (31/07/2012 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
Tenis kortu falan yaptıklarına göre güzel proje![]()
Arabanla hemen müteahit firmanın ofisne gidiyorsun. Şantiye şefi / Saha mühendisleri ile görüşüyorsun.
Olur böyle şeyler tozdur dedim problem etmedim.
Ama yıkadım,yıkattım ona rağmen geçmedi, ne bulaştırdınız aracıma??
Kim sorumluysa bundan aracımı eski haline getirsin diye bir konuş![]()
Mazot ya da gaz yağı ile bastırmadan temizlemeyi deneyin. neticede küçük zerrecikler arabanın üzerinde sakın pasta yapmayın boyayı çizersiniz.
Tenis kortu olduğuna göre yüksek ihtimal perlitli malzeme kullanmışlardır.. buyuk ihtimalle aracinizda güneşte kaldı biraz.ve tavan iyice emdi.. malzemeyi tam bilmiyorum dediğim gibi.. ama hafif sıcak suyu noktasal olarak dokün.. yumuşak bir bez ile mazot döküp bastirmadan hafifçe silmeyi deneyin.. tamamen cozmeyecektir o nedenle arada inceden cizmeyecek şekilde tirnaginizla durtun.. yine çıkmıyor ise aman diyeyim siddetlenmesin hareketler dahada beter edersiniz boyayı.. verin bir meguiars veya sonax bayisine onlar çözüme ulaşır bir şekilde..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
cila atarsan birşey kalmaz diye düşünüyorum..
cimento lekeleri için özel bi solüsyon var. Geceden sürüp sabaha kadar ancak çözüyor.
Arkadaşımın 1 haftalık aldığı araçın üstüne beton sıçratmışlar. Bir çok şey denedi olmadı.
En sonunda oto king gitti orada çıkartmışlar birde boya koruma yaptırdı, pırıl pırıl oldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri