grande41 Nickli Üyeden Alıntı
Aşırı çılgın araç kullanma maceram (Kötü bir örnek ama) çok iyi araba kullandığını iddia eden, altındaki araca çok güvenen (BMW 3.20ia), sürekli makas atıp, sıkıştırıp yol vermeyenlere racon atan bir arkadaşımın beyin parçalarını aracının arka camından topladığım gün bitmiştir. Bende hala yerine göre makas atarım, yüksek sesle müzik dinlerim, hızlı giderim ama asla abartmam.
Aradaşlar bir de Trafik magandaları ile sakın uğraşmayın. Allah' ından bul deyip bırakın.Pazar günü akşamı memleketten geldim. Otobanda malum pazar trafiği. Trafik 120 ile akıyor. Önüm full dolu. Aptalın teki arka tampona dayadı. sellektör üstüne sellektör. Önüm dolu zaten yol açık olsa basıcam gidiecem. Bende dörtlüleri yaktım ve camdan ne yapayım gibisine hareket yaptım. adamlar bi kızdılarki başladılar beni sıkıştırmaya... Arabada eşim çocuğum annem var. Öndeki arabada da babamlar gidiyor. Üzerime yatıyorlar, hareket yapıyorlar. Neyse kızıp önlerine geçtim ve sinyal yakarak duralım demek istedim. Baktım arabada üç kişiler. Ben tek. Durduk. İndiler başladılar küfür ede ede üzerime gelmeye. Yanımda silahım vardı. (malum köye gidiyoz deneme lazım) Çektim ve kurdum. O saniye kaçmaya başladılar. Eğer silahım olmasa idi, temiz bir dayak yiyecekdim. eğer sinirlerime hakim olamayıp adamları vursa idim hem katil olcak hayatım kayacaktı (Belki yırtardık ama) hemde trafik magandası 3 arkadaşı yolda katletti diye tüm gazetelere manşet olacaktım. O yüzden arkadaşlarım sakın sakın kimseye bulaşmayın...