Zaten yeri hazır. Ampül alıp tesisat çekmek gerekiyor sanırım.
arkadaşlar daha öncede forumda okuduğunuz gibi ışıklı kapı eşiği çitalarını bekliyoruz.peki kapılara ışık koyulabiliyor mu?fluence daha bile var.zahmeti ne kadar bilmiyorum ama bu işe öncülük eden abilerimiz bu konuyada bi el atarlar mı?
Zaten yeri hazır. Ampül alıp tesisat çekmek gerekiyor sanırım.
Bahsi geçen ışıkların yerleri tam olarak neresi? Bir foto ekleyebilirmisiniz?
Bagajda standart olarak Çakmak çıkışı olması gerekir diye biliyorum ama bende yeri olmasına rağmen çıkış yok. Deliğin içinde soket gözüküyor sadece.
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
Konu Xenophan tarafından (30/07/2012 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.
For the Horde!
Dynamic lerde soketi hazır cakmaklık alıp baglantısını yapmak gerekiyor. Benimkisi active sadece yeri vardı. Aldık 10 dakka icinde yeni tesisat çektik. Sizinki daha basit yani.
Buyrun, şöyle resimler:
Forumda bu çalışmayı yapan bir arkadaş vardı ama şu an için bulamadım. Bulursam onunda linkini eklerim konuya
Buldum, şöyle linki: https://forum.grandepuntotr.com/kend...ma-taktim.html
Burada grande punto için yapılmış ama bizde de çok farklı değildir tahminim. Belki bizde kablo çekmeye gerek olmayabilir. Ama emin değilim...
Konu byspayn tarafından (30/07/2012 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Bende de çakmaklığın kendisi eksik. Tesisatı hazırladık fakat kapaklı çakmaklık bulamıyorum. Nereden temin edebiliriz bilen var mı?
Çakmallıkla ne ısınız var yaa.Tavan aydınlartmaya takın merkezı kılıdı actıgınızda.kapıları aactıgınızda yansın.
Çakmaklık soketi bagaj için kapı lambaları için değil. Yanlış anlaşıldı.
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri