dün arayıp griyi kabul etmedeğimi söledim..2 ay gibi bi bekleme süresini beyaz için göze alırken bugun firma aradı beyaz rengi temin etmişler sanırım 4-5 gün içinde teslim etcekler inşlhh
Bu senenın en cok satan rengı beyaz. Tavsıye ederım
dün arayıp griyi kabul etmedeğimi söledim..2 ay gibi bi bekleme süresini beyaz için göze alırken bugun firma aradı beyaz rengi temin etmişler sanırım 4-5 gün içinde teslim etcekler inşlhh
hadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Ah bu satış politikaları önceden yoktu sonra beyaz bulundu he Herhalde koltuğun altına düşmüştü yere düştüğünü fark edip bizde beyaz varmış haberimiz yoktu mu dediler. İstediğiniz renge kavutuğunuza sevdim. Allah hayırlısıyla kontak çevirmeyi kazasız belasız kullanamyı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun, çoğu arkadaşın beyaz önerisine karşılık benim gibi gri diyen birkaç tercih vardı, beyaz punto kullanan biri olarak geçen gün aracımı temizledikten sonra baktım, otomobil temizken gerçekten çok güzel görünüyor beyaz, şirket aracı ve kiralık araçların griyi çok kullanması bu rengi itici kıldı, oysa ki yapılan anketlerde metalik gri en dikkat çekici olarak öne çıkardı, teslim öncesi boya koruma yaptırmanızı öneririm,
Gri bana çok itici geliyor. Hayırlısı olsun. Eski aracım beyazdı şuandaki siyah, siyahı da beyaza tercih ederim.![]()
bayaz dedim bir ay sonra dedi karşıda toyota bayi var dedim aaa bi bayide varmış dedi pazartesi elime 1.4 multiair 105![]()
hangi beyaz?
websitesinde 2 beyaz var, kar beyaz mı parlak beyaz mı_?
hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri