Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi arkadaşlar opel kalitesi önemli bir ayrıntı...wv - peugeot ve fiat kullandım şu zamana kadar...fiat iyi güzel hoş da istediğim kaliteyi bulamadım henüz...opel alman kalitesinde bana göre..1.6 motor kullanıyorsan 10 lt yakıtı göze alacaksın arkadaşım...servislerde zaten malum fiat ve renault hariç genelde cüzdanı boşaltır gidersin (bu kısımda haklısın) ...kasko sorun değil benim kasko yapı kredi'den indirimli zaten(hemen hemen yarı yarıya)...alman kalitesi başkadır derim ...şunu da söylemek isterim; bu paralar derken şunu söylemek istedim renault clio 3 (otomatik) 38.000 tl...peugeot 207 39.000 tl...fiat punto 35.000 tl civarı...Linea (dolusu) 40.000 tl civarı...mits. colt 36.000 civarı...hyundai i 20 35.000 civarı...ford fiesta 39.000 civarı (bu saydıklarım otomatik) astra'ya bi bakın inceleyin derim 42.900 bunların yanında gayet uygun...
Güneş, yetkili servisler günümüzde neredeyse aynı miktarda servis ücreti alıyorlar.Premium markalar dışında Opel, Fiat, Renault, Ford...Bu markaların servis ücretleri birbirine çok çok yakın,

Yeni Astra eskisine göre daha güzel bence de.Ancak tasarım olarak bana biraz hantal görünmekte

2 gün önce inceleme fırsatı buldum.Temmuz sonuna kadar çok iyi indirimler var(7000TL civarı) değerlendirilebilir kesinlikle...