kanımca bu yarı otomatik- tam otomatik farkından dolayı çok tereddüt yaşayacağız.. ancak, bir süre sonra bu yarı otomatiğin geçişlerine alışılabilir diye düşünüyorum, yarenliği bozmaz![]()
kanımca bu yarı otomatik- tam otomatik farkından dolayı çok tereddüt yaşayacağız.. ancak, bir süre sonra bu yarı otomatiğin geçişlerine alışılabilir diye düşünüyorum, yarenliği bozmaz![]()
yok o kadar fark yaşanmıyor hem otomatik hem dualogic araç kullandığım için söylüyorum.Hatta dualogic'i birazcık daha sevebilirsiniz otomatik viteste ıslak kavrama olduğu için vites geçişleri yüksek devirlerde olur ve şehir içi kullanımlarda sürekli gaz-fren yapmanız gerekir, ancak dualogic'ler kuru kavrama ve robotlu sistem olduğu için düşük devirlerde geçiş yapar ve düşük hızlarda yüksek vites kullanarak yakıt tasarrufu da sağlayabiliyorsunuz(eco mode'u sağolsun)
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
birinci ve ikinci vites geçişlerinde titremenin olmasının sebebi punto'nun ilk iki vitesinin birbirine çok yakın oranlarda olması ve iki vitesin de aşırı çekiş gücüne sahip olmasından kaynaklıdır. Onun dışında öyle bir şikayet Panda 1.2 benzinli dualogic'de yaşamadı annemler,ben de yaşamadım.
Ekonomik olması amacıyla dizel alınıyor biliyorum ama benim anlattığım durum tamamiyle dualogic vitesin eco modunun olması ve gaza fazla basılmadığı sürece 3000 devir üstüne çıkmadan vites değiştirmesi olayından kaynaklı bir tasarruf edilebileceğiydi![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri