Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabaaa

İşte Evo'dan sonra yeni arabam

Arabamdan şimdilik çok memnunum Allah Nazardan Saklasın.190 Km'de 33 Kuruş yaktı.Evo'dan sonra araba gemi gibi geldi.Rahatlık,konfor,çekiş,kalkış çok süper.Tatmin edici.Yakıttan korkuyordum fakat ilk yol olmasına göre 33 kuruş şimdilik iyi gibi geldi.Görüntü olarak ataklık olarak hele bide sport'a alınca daha bi ayrı oluyor 130'da 3'üncü vitesle gidiyor.En fazla 220 yaptım daha 4'deydi Şimdilik bu kadar..İşte fotoğraflar Haa Maşallah'ı Eksik Etmesek

evet güzel bir tercih . galiba senin araç benzin dizel değil. bir de yanlış bilgi yazmışın 4. vites 220 asla bu araç 4. viteste bunu yapamaz . çünkü bizde 6 ileri dizel 90 hp + chip tuning uygulanmışı var 4. viteste bunu yapamıyor . ha bir de sizinkinin motoru ne . şu 2011 ve üzeri modelse insigniyanın motoruyla aynı motor var iyi gider ama yine de 4. viteste 220 yapamaz. sakın yanlış anlama maksadım seni yalancı konumuna düşürmek değil belki farkında olmadan yanlış yazmışın. atikliğe gelince punto kalkışta bunlardan daha iyi bunlar kalkışta çok ağır araç ama hızını aldı mı deli gibi gidiyor bu aracı da kullandığım için söylüyorum. allah için kaya gibi araç yani çok sağlam çok