Merhabaaa
İşte Evo'dan sonra yeni arabam
Arabamdan şimdilik çok memnunum Allah Nazardan Saklasın.190 Km'de 33 Kuruş yaktı.Evo'dan sonra araba gemi gibi geldi.Rahatlık,konfor,çekiş,kalkış çok süper.Tatmin edici.Yakıttan korkuyordum fakat ilk yol olmasına göre 33 kuruş şimdilik iyi gibi geldi.Görüntü olarak ataklık olarak hele bide sport'a alınca daha bi ayrı oluyor130'da 3'üncü vitesle gidiyor.En fazla 220 yaptım daha 4'deydi
Şimdilik bu kadar..İşte fotoğraflar
Haa Maşallah'ı Eksik Etmesek
![]()
![]()
![]()
Konu evo51 tarafından (10/07/2012 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
maşallah güzel araç![]()
hayırlı olsun kazasız belasız...
kazasız belasız kullanın, aracınız dahasıfırken 220 km/h hız mı yaptınız yoksa aracınız sıfır değil mi?
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
Tekrardan hayırlı olsun Ömer, güzel fotolar
Kazasız sürüşler...
Teşekkürler Arda Abi.
![]()
![]()
Teşekkür Ederim![]()
![]()
![]()
güzel araba güle güle kullanın.
Teşekkür Ederim![]()
![]()
![]()
araba güzel kardeş.Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin ama ben yine dobra olcam. Ben bu Opeli sevmiiimm yaa ısınamadım bi türlü çok sert bi araçmış gibi geliyo... belki ön yargı. HAYIRLI OLSUN....KAlben yazdım....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
MaşallahGüle güle kullanın kazasız belasız kullandıkça yakıt dahada düşecektir
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hayırlı olsun Allah kaza bela goster mısın
Hayırlı olsun..Ben HB lerini daha çok beğeniyorum..Zevk tabi..Kazasız belasız kulanın inş.
Güle güle kullanın, mantıklı seçim
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
DoğrudurBende Fiat'ı sevmiyordum EVO Aldım Tipini beğenip.Fakat Hiç hoşuma gitmedi aldıgım ilk zamandan beri.Opel Opeldi İnternete koymadan bile satılır diye düşünüyorum.
Bilgi için teşekkürler
TeşekkürlerÖyle olcak mecburen
Amin
ZevkBende HB'leri seviyorum bunuda seviyorum.Fakat HB Bagaj için almadım.
Teşekkür Ederim![]()
![]()
![]()
evet güzel bir tercih . galiba senin araç benzin dizel değil. bir de yanlış bilgi yazmışın 4. vites 220 asla bu araç 4. viteste bunu yapamaz . çünkü bizde 6 ileri dizel 90 hp + chip tuning uygulanmışı var 4. viteste bunu yapamıyor . ha bir de sizinkinin motoru ne . şu 2011 ve üzeri modelse insigniyanın motoruyla aynı motor var iyi gider ama yine de 4. viteste 220 yapamaz. sakın yanlış anlama maksadım seni yalancı konumuna düşürmek değil belki farkında olmadan yanlış yazmışın. atikliğe gelince punto kalkışta bunlardan daha iyi bunlar kalkışta çok ağır araç ama hızını aldı mı deli gibi gidiyorbu aracı da kullandığım için söylüyorum. allah için kaya gibi araç yani çok sağlam çok
1,6 benzinli GM motoru yakıt tüketiminde alerji yapar.. hayırlı olsun yine de..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri