arabamla bizde iyi anlaşıyoruz arasıra bende konuşurum sende bişey yok bunlar böyle
Arkadaşlar şuan aklıma Alfa-Romeo Giulettanın reklam filmi geldi. Hani diyoduya ateşle benii falan diye... Bugün harbi öyle bi olay yaşadım ; Evden çok sinirli bi şekilde çıktım yola; aracı çalıştırdım ve bastım gaza şehir içi hız 120den aşağı düşmedim sollamalar makaslar dar yerden hızla geçmeler..... Bi ara yokuşta dizel tüm araçları solladım... Sonra migrosa geldim arabayı otoparka çektim bi sigara yaktım ve sırtımı duvara yasladım.... Araba bana bakıyor ben arabaya... Sanki bi ses ya boşver takma kafana geçer herşey düzelir diyordu.... Gel beni sakin sakin kullan eve götüreyim seni der gibi bakıyordu yüzüme hafif masum bi bakış vee dayanamadım söndürdüm sigaramı (arabada asla sigara içmem) Yavaş yavaş serin serin evin önüne geldim. Bu seferde hadi gir ve unut herşeyi diyordu bi ses. Bu araba Konuşuyomu ben kafayı sıyırmak üzere miyim ?![]()
![]()
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
arabamla bizde iyi anlaşıyoruz arasıra bende konuşurum sende bişey yok bunlar böyle
çok içme hocambelli ki çok seviyorsnuz aracınızı.
![]()
Sıkıntı yok daha beterlerini yaşamışımdır![]()
Ara sıra bana da oluyorSürekli olmasın da
Normal
şehirn kalabalığı ve stressi insan arabasıyla konuşur durumda getiriyor![]()
Bence bizim arabaları seyretmek başlı başına bi terapi. 10 gündür ayrıyım arabamdan pencereye çıkıp kendisini göremeyince çok canım sıkılıyor...
ben sabahları pencerecen bakıp arabamı gormeyince günümün kötü geçtiğine inanıyorumdeliriyorum galiba
Bende hep arabayla konuşuyorum ama bennimki bana küs yapıyor
ben suzuki değilim ulen , Neden devir saatinin olmayan yarısını kullanmaya çalışıyorsun o saat iki tur atmıyor !!! yok kardeş bende 6,000dd den sonra çıldırma, uğraşma ben önden çekişliyim yan yan gidemezsin... bıktım senden ya ....![]()
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bir birinizi tamamlıyorsunuz![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri