Öncelikle geçmiş olsun. Şunu belirteyim önceü, Kasko kendi aracınızın tamirini, zorunlu trafik sigortası ise karşı tarafın hasarını karşılar. Haliyle karşı tarafın masrafını trafik sigortasıyla ödeyeceğinizden kaskonuz bozulmamış olur. Bende aktif motorsiklet kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz gibi bir olayda sarsıntı geçirmemeniz normal çizikte pek olmaz motorsiklet grenajları plastik olduğundan. Mobese kaydını alın derim olası bir durumda itirazda bulunmak için. Kamerada açık açık belli oluyorsa olay zaten sizin üzerinize kalmaz. Sinyal verdim diyorsunuz, hatalı şerit değiştirmede yok ortada. Ben ihalenin size kalacağını düşünmüyorum. Olduda kaldı sigortanız halleder kaskonuz değil. Hayırlı günler. Ayrıca şahsınıza değil genel olarak konuşmak istiyorum. Araç sürücüleri lütfen motorsiklet sürücülerine trafikte özen gösteriniz. Bizim kaportamız kendimiziz. Sinirlenip yada sadece keyif için motorcuları sıkıştıran üzerine süren insanlar mevcut ülkemizde. Lütfen bu tarz bir insan olmayalım arkanızda yanınızda motorcu varsa daha tedbirli kullanalım zaten basıp gidecektir.