Arkadaşlar bu akşam başımdan bir olay geçti
ben sağ seritte ilerlerken orta seride gecmeye karar verdim ve sinyalimi verdim onumde bir taksi vardi arabanin yarisini seridin obur tarafina gecirmistimki (sinyal vermekteyim) onumdeki taksi ani fren yapti ve bende hemencecik orta seride attim kendimi arkadan bana yaklasan motosikletli bir kadin vardi ben onune kirmis bulununca dengesi bozuldu ve ben bi 20 metre ilerledikten sonra motorun yere dusme sesini duydum ve arkama baktigimda motorsiklet yerde surukleniyordu. hemen aracimi orada durdurup yardima kostum. olay besiktas atv binasinin onunde oldu. surucu motorsikletli bayani hemen kenara aldik neyseki birkac kucuk siyrik ve motorsikletinin dusmesinden kaynakli motorsiklette ufak sayilabilecek capta bir hasar olusmustu. bayan, benim ona carptigimi soyledi halbuki herangi bir carpma olsa hissederdim. ve arka camurluguma carptigini soyledi camurlugumun uzerinde en ufak cizik dahi yoktu bayanla anlasamadik polis geldi bizi merkeze yonlendirdi ve besiktas ilce emniyet mudurlugune gittik orada tutanak kagidi verdiler, bayan; benim ona carptigimi yazdi diger kisma da bende aracimda en ufak cizik dahi olmadigini carpsa idim hissedecegimi ve sadece yardim amacli yanina gittigimi yazdim onun ruhsat ehliyet vs. fotokopisi bana verildi benimkiler ona verildi. tutanak kagidinin bir kopyasi ona digeri bana verildi. ve merkezden ayrildik. simdi ne olacak cok merak ediyorum. sucsuz haldeyken suclu duruma dusermiyim cunku o bayanin o anda yaptigi cirkeflik sonucunda sucum olmadigi halde benim kaskomdan karsilanirsa yada zorunlu trafik sigortamdan karsilanirsa herhangi bir kaybim olsun olmasin ( kasko icin hasarsizlik indiriminin devredisi kalmasindan bahsediyorum) nasil itiraz edebilirim.
cebimden bi kurus cikmayacagini yada kaskomun etkilenmeyecegini bilsem dahi ( zorunlu trafik sigortamin motorsikletin hasarini odemesi durumu ) kadinin bu cirkefligi yuzunden gidip itiraz etmek isterim cunku olayla alakali bile sayilmam ve cok sinir olmus durumdayim
dipnot: mobeselere de baktik hicbisey gozukmuyor.
ayrica hepsini gectim bayan benim arka tamponun sag tarafina surttugunu soyluyorya hadi carpti diyelim hadi ben hissetmedim hadi diyelim bana crptigi icin dengesini yitirmis ve dusmus olsun. sonucta bana arkadan vurmus olacak kendisi ve gene kendi suclu olacak yaniliyor muyum ?
bi yol yordam gosterin ey puntocu kardeslerim simdiden tesekkurler degerli vaktinizi ayirdiginiz icin![]()
Yer imleri