geçenlerde arkadaşın tamirhanesine gittim 120lik sport bravonun motoru komple indirmişler..neden diye sordum hortumun birtanesinin tıpasından su kaçırıyormuş ve sırf bu yüzden komple motor inmiş..inceledim baya gerçekten sport modeli çok güzel..
olur böyle şanssız şeyler sıkmayın canınızı bu olayı yüzünden arabadan soğursunuz çok kafaya takarsanız.....
çarşamba günü opel egem bayiyle görüştük benim aracı 25 bin tl sayıyolar yeni astra 59.650 tl dediler aradaki farkı ödicem ancak bugün bravo sport baktım cam tavanlı full paket çok hoşuma gitti resmen aklım durdu ruyama bile giriyo iki arabatabi fiat'ın 0 faiz oranı da cazip geliyo...
kArŞIYAkA çARŞı
geçenlerde arkadaşın tamirhanesine gittim 120lik sport bravonun motoru komple indirmişler..neden diye sordum hortumun birtanesinin tıpasından su kaçırıyormuş ve sırf bu yüzden komple motor inmiş..inceledim baya gerçekten sport modeli çok güzel..
Sadece 2000 TL vade farkı vermişsiniz. Arabanın değeri düşmemiş. Sadece kredi kullanma koşulları değişmiş. Ben şimdi gidip 30.000 TL lik bir araba alsam kredi ile, vade farkıla beraber aracın değeri 42.000 TL ye gelse, arabam 42.000 TL lik araba olmaz zaten.
Yani arabanın peşin fiyatı x TL ise; siz X+2000 TL ye almışsınız. Vade farkı olarak 100.000 TL de verseniz arabanızın sıfır değeri x TL.
Ayrıca bütün markalarda zaman zaman çeşitli kampanyalar oluyor. Bunda garip bir şey yok. Hep fiyat yükseltmelerini mi tercih edersiniz yani?
You'll stumble in my footsteps, if you try walking in my shoes...
Genel olarak sık fiyat değişimleri bir firmanın marka değerini düşürür.
Örnek vermek gerekirse bir daha ki sıfır aracımı fiat marka alırsam uzunca bir süre kampanya bekleyeceğim. Liste fiyatına dahası kampanyalarına şüpheyle bakacağım. Kısacası 5 liralık mala 5 lira vermeyeceğim, 4 liraya veriyorlarsa alacağım. Hatta benzer 2 araç arasında kalırsam, karar verme sürecinde bu fiat için olumsuz puan olacak.
Pazarlık yapmamışsın diyenler olmuş:
İzmir-Manisa çevresindeki en iyi fiyatı aldım
Sıkıntı sadece Fİatın 2000 tl lik farkı kaldırması.
Birde ben 0 faizden yararlanmadım ,yüklü kredi çektiğimizden dolayı fark ödedik.
Çoğu arkadaşın dediği gibi bu kadar kısa sürede 2000 tllik fark o markanın değerini düşürür
Opel içinde savunanlar olmuş.Ben benzinliden bahsetmiştim.Benzinli astranın kimi modellerinde 10000 tl ye yakın indirim var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri