Geçtiğimiz yıl sadece 35 gün binebildiğim ilk aracımı sattıktan sonra askere gitmiştim belki hatırlayan arkadaşlar olur.
Şubat gibi askerden gelince göz ucuyla araba bakmaya başladım ama bu aylara kadar geldik yine. Ve bugün gittim bir araca baktım anlaştım, kaporasını verdim pazartesi de bir aksilik olmazsa alıyorum inşallah.
Bu sattığım aracım: (İlk Göz Ağrım)
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2008 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 53259805
Bu da pazartesi alacağım araç: (Satıcının tabiriyle ilk kızı)
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2011 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - Pasif İlan - 91786425
Araç tertemiz, kaza-boya-değişen hiç bir şey yok. Tüm bakımlar yetkili serviste yapılmış araçta en ufak bir çizik yok. 28.250 TL'ye anlaştık kaporasını verdim.
Geçtiğimiz yıl 1 temmuzda 23.700'e sattığım aracımı parayı 1 yıl bankada değerlendirerek evo ile değiştirmiş oldum hem de arada askerliği çıkardım. Hadi bakalım hayırlısı.![]()
Yer imleri