Fiyat bence çok güzel.
Kaskoyu bilmem de, 243 TL idi yanlış hatırlamıyorsam sigorta.
Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun süredir ikinci el araba arayışındaydım, sonunda bu gün 2008 Model 46.000 kmde Gri 1.3 Mjet 90 HP Dynamic Punto için anlaştım.
Fiyat olarak 23.000 TL ye anlaştım, sizde fiyat nasıl ?
Araçta değişen yok, sadece kapıda boya var. Çok temiz ve servis bakımlı bir araç.
Bu ilk aracım olacak, arabayı daha üztüme almadım, nelere dikkat etmeliyim ?
Bu arabanın trafik sigortası ve kaskosu yaklaşık ne kadar tutar, 29 yaşındayım ve istanbuldayım.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Fiyat bence çok güzel.
Kaskoyu bilmem de, 243 TL idi yanlış hatırlamıyorsam sigorta.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
bencede güzel fiyat bende 2007 dynamic 71000 de için anlşatım pazartesi alacam kısmetse 21500
Fiyat süper kaskonuz 1.300 civarı tutar en iyi ihtimalle. Anadolu sigorta önerebilirim...
arkadaslar aldıgın arabalarda asr esp varmı falowme anahtardan acılan camlar falan merak ettım
hayırlısı olsun güle güle kullanın
fiyat super benim araba da yeni 48 bin olmak uzere ayni fiyati veriyorlar yani verecek olsam bende 23 ten assagi vermem tek fark bendeki 75 lik kasko olarakta allianz kullaniyorum memnunum yinede kendi tercihinizhayirlisi olsun.
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
Öncelikle hayırlı olsun,
Özellikle dikkat edilmesi gereken husus City motoru , arızalı ise ciddi bir maliyeti mevcut (2000 tl civarı)
Kronik olarak arka kapı kolları genelde sıkışır açılmaz, kontrol etmezsen 150 - 200 TL lik bir maliyet ile karşılaşabilirsin.
Yetkili serviste ekpertiz yaptırarak aracımı almama rağmen bu sorunlar nedeni ile bayağı bir masraf etmiştim.
Ne KaDaR BiLiRSeN BiLL , SoYLeDiKLeRiN KaRSıNDaKiNiN aNLaYaBiLDiĞi KaDaRDıR ..!
fiyat iyi kaçırma derim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri