1.4 bellidir 1.3 m jet bellidir gptr de kime sorarsan sor. sen sıfır araba almışın neyin acısı var onuda anlamış değilim...
Printable View
1.4 fire aracımın motoru ve ekteki resim.
Arkadaşımda corsa 1.4 var içeri bi ton ses alıyor ve gitmiyor :w00t2000: denedik 2012 aveo 1.4 corsa 1.4 benim evo 1.4 hepsi otomatik evo 8v olmasına rağmen hepsinden en iyi top speed yarattı ve yakıt oranlarıda aveoya göre %30 35 daha az corsa ilede %25 diyebiliriz hepsine tek tek bakmıştım :) Sciroccoda varda o istisnaa :D hepsini çektik 4 araba 1 motorduk punto evo scirocco corsa aveo gsxr 1000 :) scirocco arabalarda parçaladı sciroccoyuda gsxr parçaladı adam 299+ gitti 310km/h civarı biz evoyla takılıyoruz arkalarda :D
Yani işin özü dizelcilerin fire motora laf etmelerine artık aldırmıyorum kim gitmiyor diyorsa onun aracı 300 yapıyordur madem hız isteyen var bravo almasın gidip scirocco alsın fiyat politikası birbirine çok yakın ama 100kmde 23lt benzin yaksın işte kanıtı :D
Not: Bu hız yapılırken skydome açıktı video yukleyeceğim fakat 16mb ımageshack sitesi 5 mb dan sonra premıum istiyor bu hızlanmanın videosu var youtube dışında bir site bulursam yükleyceğim :tongue00:
Scirocco 2.0 R versiyou değil 1.4 160hp olanıdır.