Valla ben de bağlanmaya başladım bu aralar :D Güzel arabadir evo ;) Dışardan bakanlar sıradan işte deseler de içine binenler çok iyiymiş diyorlar :cool:
XPERIA Neo V ile kullanılarak gönderildi.
Printable View
Valla ben de bağlanmaya başladım bu aralar :D Güzel arabadir evo ;) Dışardan bakanlar sıradan işte deseler de içine binenler çok iyiymiş diyorlar :cool:
XPERIA Neo V ile kullanılarak gönderildi.
Motosiklet in tutkusu bambaşka, supersport a binersin, iki ara gazı verip iki spor otomobil tokatladın mı ego tavan yapar. scooter a binersin rüzgar ı hissedersin, chopper a binersin kulağında Metallica- wherever i may roam şarkısından aldığın gazla; dünyaları dolaşırsın...
Bide azıtıp, sapıtısan 25cc ye bile binersen... hayatın kararır orası ayrı konu...
Punto multijetxr - 1300 :) güzel araba :) sevdiriyor kendini :)
arabanı satmamana sevindim, en kısa zamanda gönlünden geçen motosikletine de sahip olmanı dilerim....
Merhaba Ümit bey kardeşim.
seni seviyorum kırmızı t-jet :sevgi:
34 fire için iyiymiş. benim 2012 mj s&s dynamic-evo kit-esp'li araç ne eder acaba? henüz 7200 km'de.
abim 1.4tsi 120hp seat leon fr aldı. sürekli değişmek istiyor. sen benim arabaya bin ben seninkine diyor. pek izin vermiyorum :D punto aşktır :)
motorcular pek sevmez araba işlerini ama :D
Punto aşktır, tutkudur, bağımlılıktır.
Banada arkadaşlarım nasıl olup 6 yıldır aynı aracı kullandığımı soruyorlar, bilmiyorlar ki bu aşkın nasıl bir şey olduğunu :) :) :)
elemanda civic varmış satmış bana tuttu diyorki içi kırmızı cam tavanlı evo istiyorum içi kırmızı olmayan punto almaycağım diyordu millet takmış kırmızıya :D
çok teşekkür ederim naked alacağım bi miktar borcum var onlar bitince gsr 600 :)
evet ama evoya ısındım nedense :))
çok doğru :)
arkadaşlar 1 hafta önce fire active 2008 model bi gp aldım araç çok hoşuma gitti param yettiği için punto aldım ama hem şekil hem donanım hemde yakıt anlamında 20000 tl lik bi araba için daha fazlasını verdi beklentilerimden umarım zamanla beni üzmez bu gp
berk kardeşim itiraf et kararını değiştirmende bu video etkili oldu değilmi :)
https://www.youtube.com/watch?v=SURLFLM7rd8
Otomobilini Seven Adamın Dramı - Sürpriz Sonlu - Cezmi Kalorifer.com
arabadanda vazgeçilmiyo motordanda 9 ay kadar önce CBR 954RR ımı sattım ama bravo dayken hala yanımdan geçenlere içim gidiyo :)
Bugün aracı aldığım arkadaşın eşinin üzerineydi araç. Ayrılırken arabayı öptüler, küçük kızları anne arabanın anahtarını bu abiye neden verdin dedi.
Satış bitti, noter vs kadın eşine diyor ki satmasa mıydık vaz mı geçsek? İnanın aracı aldım ama o anda satmıyoruz deseler geri dönebilirdim. Garip oldum açıkcası...
satış sonrası burukluğu ben de yaşamıştım, grande punto egzotik kırmızı satarken üzülmüştüm, son bir kez aracımın yanından geçerken beni bırakma der gibiydi, 10 gün geçmedi gidip yeni punto aldım, herkes yine mi punto dedi ama yine punto, bugün alsam yine punto, tek hatam easy yerine keşke lounge alsaymışım diyorum...
Ben de geçen sene bu zamanlar arabayı almaya Ankara'ya gittiğimde eski sahibi hiç içime sinmiyor satmak diye diye satmıştı, ama dizele ihtiyacı vardı onun da.
O zamanlar gözümde canlandırabildim ama şu anda çok çok daha iyi anlıyorum nasıl bir psikoloji ile sattığını.
Nasıl bir şeydir bu punto :)
sen evoya aşık olmuşsun bu bir kara sevdaya dönüşmüş bence