bu saatten sonra fire motor tavsiye etmiyorum.Multiair ile arada çok büyük fark yoksa mutlaka multiair alınmalı.
Merhaba arkadaşlar. Temmuz sonu gibi fiat punto alacağım. 5k pop 1.4 fıre 77 hp s&s ile 5k easy 1.4 fıre 77 hp s&s arasında kaldım. Arada 2000 tl gibi bir fark var. Sizce hangisini alayım. Birde arabanın artı ve eksi yönleri nelerdir. şimdiden teşekkürler
bu saatten sonra fire motor tavsiye etmiyorum.Multiair ile arada çok büyük fark yoksa mutlaka multiair alınmalı.
Easy modelinin multiair olanın al..Pop ile easy arasında komple iç gögüs farkı artı alaşım jant vs farkları var.
This is not personel, just business..
1.4 Multiair 105 Hp Tavsiye Ederim. Lounge Bence alınmalı maddi olanakların varsa eğer
I Love Abarth
Multiair + Easy![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
ben fire motordan gayet memnunum bu tamamen sizin güç mü yoksa ekonemi mi istediğinizle alakalı birşey
ben zaten 5k easy 1.4 fıre 77 hp s&s alırsam limitimi zorlamış olacağım. Yani daha yüksek alamam. ama aklım bir taraftan 5k pop 1.4 fıre 77 hp s&s alsam mı diyor. bu iki araç arasında sadece iç donanımda biraz fark var ve alışımlı jant var galiba. bilmiyorum kararsızım.
yardımcı olursanız sevinirim.
10 aydır 1.4 77 fire motor kullanıyorum en ufak bir şikayetim olmadı. bugüne kadar sıfır sorun. ancak performans olarak beklenti büyükse tabiki multiair. ama şunuda söyleyeyim çokta küçümsenecek durumda değil fire motorun durumu..
Pop alırsanız grande punto konsolu var araçta.
Easy alırsanız Evo konsolu var.
Ekstra farkları ise baya fazla, o yüzden zorlayıp Easy alın.
Fire motorda da ne problem yaşanıyormuş merak ettim. 3 aydır tek bir problem yok bende.
____Little Aston Martin____
Biraz sert araba kullanırım, fıre motor sayesinde sakin araba kullanmayı öğrendim.
Ayrıca kesemede iyi geliorÇok şükür tek bir problem bile yaşamadım. Önerilir
![]()
hocam motor konusu değilde özellik konusunda 2 bin tl fark çok normal ve kesinlikle acıma ver o parayı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri