çıkmacılara bakın bence
merhaba arkadaşlar pagaj kapağımdaki PUNTO yazısının P harfi düşmüş serviste tek harf satılmayıp punto olarak satılıyormuş ve 120 tl civarında bir fiyatı var P harfini temin etme şansım varmı
çıkmacılara bakın bence
Merhabalar... Kadir kardeşim benim elimde olması lazım bir araştırayım... Puntişimi sattıktan sonra eski punto yazımı görmüştüm bir yerde bir bakayım sana haber veririm... 120 TL bu nedir ya soygunculuk![]()
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar bence p harfini sökmek çoçukların işi oldu aynı zamanda sileceğimide kırmışler nasıl becerdilerse onu hallettim neyseki 10 liraya sıra p hare ,bencede çok pahalı bulamazsak hepsini sökücez artık alt tarafı bir yazı allahtan fiata biniyoruz
Konu kadir1982 tarafından (24/06/2012 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir.
ya bişi merak ettim o sadece yapışkanmı abicim neyi dert ediyosun eğer o sadece yapışkansa ve çıkıyorsa ben onu iptal etmeyi düşünüyorum zaten komple yazıyı sana veririm altta leke bırakmıyorsa söküldüğü zaman![]()
Konu gokhanaksaray tarafından (24/06/2012 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir.
aksarayda ucuzdur ya ben geçen sene peugeot yazısı ile 106 yazısına 15 tl para vermiştim buda taş çatlasa 30 tl filandır.servis italyadan getireceğinden pahalı söylemiş olabilir.
Parçacılara bak 10-15 tl civarı.
PUNTO Yazı (Mavi) Dış Trim Aksamı İthal yazı6
BLUE FROG
benim de p nin üstündeki nokta düşmüş. bir aksesuarcıya sordum boyutu tutmamıştı sonra da öylece kaldı...
Kazalı araçlardan sökebilirsiniz..
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
çaresine bakıcam artık olmadı hepsini sökücem yazı olmadanda güzel duruyor
abi hiçmi punto yok mahallede![]()
![]()
![]()
BİZDE BÖYLE HAFIZ
mahalleye gerek yok aslında eniştem ve oğlundada var punto onlardanmı söksen acaba
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri