Bebeklere giysi yada eşya alınırken kızlar için pembe yada kırmızı tonlular alınıyor,erkekler için mavi ve diğer renkler gibi...Herhalde Ufuk ta bu açıdan yaklaşmış...
Skydome ile beyaz manyak oluyor derim ben.
Bebeklere giysi yada eşya alınırken kızlar için pembe yada kırmızı tonlular alınıyor,erkekler için mavi ve diğer renkler gibi...Herhalde Ufuk ta bu açıdan yaklaşmış...
bnce granit gri al bn snradn farkettim yoksa kesin onu tercih ederdim özellikle skydome la çk hoş duruyo
bence titanyum gri her kesin zevki farklıdır ama benim gözüme hoş görünüyor çzellikle sky dome li
bence beyaz.
nedenleri:
1-kiri çok fazla belli etmez.
2-yazın içerisi koyu renklere göre daha az ısınır.
3-ufaktefek hataları daha az belli eder.
4-solma yapmaz.
4-boyayı korumak daha kolaydır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
heheeee tabi kırmızı olsun beş fazla olsun ama alırken indirim neden yaptırıyorsunuz heeeeee![]()
Hangisini beğenirsiniz bilmem de benim bir dahaki arabam beyaz olacak inşallah. GPye de yakışıyor beyaz. Asıl önemlisi kullanışlı olması. Çizildi şu bu derdi yok.
müslüm abi seninki skydomelumu emotion da beyaz bi sende var heralde bi fotosunu gorsek super olur![]()
arkadaşlar kararımızı satış görevlisine bildirdik ve titanyum gride karar kıldık.ağustosun ilk haftası araç gelecekmiş.
araç alırken yanında ne gibi hediyeler veriyolar (eğer veriyorlarsa) neler isteyebilirim.bilgi verirseniz sevinirim.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Trafikde o kadar çok metalik gri , titanyum gri araç varki ,herkes gri ve tonları alıyor..... bence bolero kırmızı çok şık , ben çok memnunum , değiştirin bolero kırmızı alın derim...))
şimdiden hayırlı olsun...![]()
Hayırlı olsun.Teslimde punto logolu paspas ve kalem, trafik-ilkyardım seti almıştım![]()
bence kendi seçiminizi kendiniz yapın en yakın hangisiyse onu alın şimdiden hayırlı olsun diyorum
kırmızıdan şaşma derim bir de camlara film. açılır tavan la çok şık olur
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim siparişi bugün verdik
1.3 dizel 90 hp titanyum gri duologic vites emotion 16" jant 5.000 ytl kapora yatırdık araç ağustos ortası teslim edilecek fiyat sabitlendi 33,900 + 16" jant farkı
Benimki de tekno gri memnunum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri