Dün bi abim geldi istanbuldan köprüyü 4 saatte geçmiş çok iyi geldiik dedi![]()
İyi günler 26 Haziran akşama doğru istanbulda olmayı düşünüyorum fakat navigasyon beni nasıl götürürse oradan gideceğim istanbul'u çok bilmiyorum açıkçası, köprülerdeki çalışmalar kaç günlerdir haberlerin manşetinde sizce nereden gitmeliyim? Köprü trafiği akşam kaç gibi rahat olur? Ona göre geç bir saattede gelebilirim.
Dün bi abim geldi istanbuldan köprüyü 4 saatte geçmiş çok iyi geldiik dedi![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
s.a istanbulun trafiği başlı başına bir dert hele ki bu köprülerin bakıma alınması tamamen bütün istanbul trafiğini felç etti. karabükten yola çıkacaksanız yaklaşık 400 km yani 4-5 saat bir yol gece 12 gibi çıkarsanız yola sabaha karşı 4-5 gibi buradasınız yani o saatte trafiğe rastlamazsınız ancak gün içinde zaten ister istemez trafik sıkıntısını çekeceksiniz. iyi forumlar
vapura falan gerek yok vapur sırası beklerkende 4-5 saat bekleyeceksiniz zaten geçen gün karşıya geçmek için yola çıktım trafikten dolayı vapura gittim 4 saat sıra bekledim ve bu saatten sonra vapur yok dediler geri çevirdiler 2-3 saatte trafikte bekledim.
Konu icedes tarafından (20/06/2012 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
Birinci kopruden saat 11'den sonra gecersen ogleden sonra 4'e kadar acik olur. Navigasyonda surus turunu "Hizli" olarak isaretleyip, asfalt olmayan yollar ve macera modu kapali olursa. Mumkun oldugunca cevre yolu ve otobandan getirir.
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
Eğer 12'de Ağva'dan çıkacaksan yaklaşık olarak 14.00 civarı köprülere yaklaşmış olursun. O saatte de muhtemelen iki köprü de açık olur, ancak Boğaziçi daha açık olur diye tahmin ediyorum.
26 Haziran saLı gününe denk geLiyor yanLış bakmadıysam saLı günLeri pek sıkıntı çekmessin o saatLerde p.tesi ve cuma günLeri en sıkıntıLı günLer'den biri oLucaktır p.tesi hafta başı sıkıntısı cuma günLeri ise işyerLerinin tahsiLat günLeridir biraz hareketLi geçiyor
Konu Scottie tarafından (07/07/2012 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı stili düzeltildi...
Tutte Le strade portano a İtaLy...
21:00 gibi köprü girişinde olsa yeterli trafiği atlatmak için![]()
Her iki köprü de açık olacaktır "Anadoludan -Avrupa" yönüne. Diğer yönü hiç sorma
1. Köprüyü tercih etmen işi garantiye almak olur
**Eğer Mecidiyeköy'den ötesine gidecek olsaydın Y.Bosna K.Çekmece Avcılar gibi 2. Köprüyü kullan diyecektim (Haliç yüzünden)
bu sıralar köprü trafiğinin rahat olması mümkün değil. sabaha karşı 4 gibi geçerseniz en garanti saat olur gecenni trafiği bitmiş olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri