Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG
Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG haricinde hiç biri benim ilgimi çekmedi.tabi tercih meselesi.
Merhabalar Punto EVO'yu sattım.Şimdi araba aramaya başladım. 7-8 Tane Araç var kafamda...Sizde bana fikir verirseniz iyi olur inşallah Şimdiden Teşekkürler ve Araçlar..
1- Yeni 308 Active - 1.6 e-HDi 112 hp Stop and Start - Auto6R Fiyat: 53,500
2- A1 Sportback 1.6 TDI 90 hp S tronic Fiyat: 62,000
3- Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline Paket Fiyat :66,500
4- Mercedes-Benz B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport Full+Full Fiyat:88,000
5- Seat Altea XL 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style Fiyat:59.000 Buda En Ful Olanı
6- Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000
7- Yeni Mazda 5 Sport Fiyat: 74,000
Ve Birde Elektirikli ;
8- Renault Elektrikli Fluence Fiyat:60,000
Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG
Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG haricinde hiç biri benim ilgimi çekmedi.tabi tercih meselesi.
Fikriniz için teşekkür ederim Benimde aklıma golf yatıyor..
6- Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Teşekkür Ederm
Bence de Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000.
bu arada elektrikli fluence için pillerin kirası ne kadar bilginiz var mı?
Ben Leon derim.
TSİ Jetta.
sıram==> 7*3*6*4
Ömer, seçenekler arasında olmasa da A3 (makyajsız kasa) öneririm.Arkadaşım bakıyordu, 60000li rakamlara dizeli mevcut olabilir.Hatta otomatik bile olabilir...
Seçenekler arasından:
1)308
2)Golf Tdi dsg derim,
Hayırlısı olsun...
bende leon seviyorum ama kasa degişicek diye biliyorum. bu nedenle golf tek tercihim
Bende kesinlikle leon diyorum ..
3- Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline Paket Fiyat :66,500
yanlız dsg olmaması lazım...oylekı cok buyuk sorunlar var dsg sanzumanda oyle duydum kullananlar tarafından kı yakın bı tanıdıgım 9 aydır dsg sanzuman beklıyor sanırım yenılemeler yapacaklarmıs...tabı bu dedıklerım hep duyduklarım...secım sızın...
leon daha makul ve donanımı iyi ama kia sportage nasıl olur
4- Mercedes-Benz B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport Full+Full Fiyat:88,000
Yıldıza bin derim...Gerisi fasa fiso....
YAVAŞ GİDİNİZ SADECE YAVAŞ!!!
Leon yada golf en mantıklısı
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Yeni leon 29 eylül 2012 paris oto show fuarında sergilenecekmiş ve satışa sunulacakmış..
Türkiyeye ne zaman gelir ve fiyatı ne olur bilemiyorum
Bir arkadaş barcolenadaki seat fabrikasını gezmiş ve yeni leonu görmüş..
İçeride telefon ve foto makinesi yasak olduğu için sokamadılar yanlarına..
Dediğine göre arkadan Giulietta'ya çok benziyormuş.. Çok harika duruyormuş öndende tatlı bir duruşu varmış kesinlikle beklentilerin karşılanacağı bir araç olarak gördüğünü söylüyor görüntü açısından
Haricinde Golf TDI derim bende.. Aralarında en kalitelisi diyebiliriz full donanım ve satmaya kalktınız mı kârla bile satabileceğiniz bi araç
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Amg paket ise kesinlikle mercedes ama degilse fluance gibi duruyor araba
Saygilar...
10bin km yıllık 89£ ayrıca 6 saatte doluyor 200km yapıyor.Arabanın kalkışı vs. çok süper anında 100 diyor.150 demesi 1 dk bile sürmüyor.Yani düşünülebilir.Fakat şuan Türkiye şartlarında şehir dışı gezemessin...İstasyon kursalar 1 saatlık dolum ile devam etse herkez bu araca yönlenir diye düşünüyorum.Donanım olarak süper bi araç.Hız sabitleyicisi - navigasyon - deri döşeme vs. var...Şehir içi kullanıyorsanız kesinlikle düşünün derim.Ayrıca 5-8 TL arası doluyor.
Teşekkürler
golf ilk sırada ardından mazda diye düşünüyorum.
Sıfırmı ki ? Eğer öyleyse onada bakarım abi.
Evet kasa 2013 modeliyle birlikte gelecekmiş.Ordakilerde bana öyle dedi bekleyin ve görün dediler
Teşekkürler 1
hopp içime kurt düşürdünüz.Ama yeni kasada düzeltilmiştir diye düşünüyorum
Sportagenin fiyatı aşar beni Sportage 2.0 DSL PLUS Otomatik vites 2.0 Dizel 184 ps 47.800 € + 1.339,5 TL 45.000 € + 1.339,5 TL
Haklısın Fiyatı zorlayacak gibi ama kredi olayı var şu iş olayı vs. bi yerleşsin belki çekerim.diğerlerine kredisiz alabilirim belki.
Teşekkürler
Evet Dediler
Paket AMG Değil.Blue ne bilim ne
Ömer, evet sıfır ama net fiyatı hatırlamıyorum.Makyajlı A3 geleceği için güncel kasayı ucuzlattılar.Görüşmeni tavsiye ederim...
yeni astra gtc 1.6 180 hp yi showroom da bir incele derim.60 bin fiyata muhtesem bir makina.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri