Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 21 ile 33 arası

Konu: Böyle bi ceza şekli yok !!

Feyyaz Yavuz
    FeyyazYavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10
    Edilen teşekkür: 218

oha lan öyle saçmalıkmı olur nasil ispatlayacaklarki senin öyle sürdüğünü

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

makas atan bir tipseniz, çok iyi olmuş.
    makas atanlar daha beter olurlar inşallah.
    yok makas atan birsi değilseniz ve bir yanlışlık söz konusu ise geçmiş olsun.
    ülkemizde trafikteki denetimlerin daha sıkı yapılmasını, cezaların hiç affedilmemesini dilerim.

3. Bu mesajı için 2 kişi fatihhhh'ye teşekkür etti:

Ozan Şimşek
    cosworth20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    20ALF26
    Edilen teşekkür: 153

cezanı yazan kişi : fahri trafik müfettişi ... Olay bu kadar basit. Tutanak ve ya rapor tutuyorlar resmi belge ile trafiğe iletiyorlar ve cezayı kesiyorlar otomatik olarak. Genellikle böyle adamlar yaşları 50-60 yaşları arası spor kullanıma ve gençlerin araçlara binmesine kastı olan dede görünümlü amcalardır ve direksiyonu 2 elle tutarlar Geçmiş olsun dostum.
    S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel kardesım bana 2 tane kırmızı ısık cezası geldı saatlerı arasında 3 dakıka var!!! kavsakların mesafesı 5 km!!! ıs cıkısı nasıl becerebıldıysem 3 dakıkada trafıkte 5 km lık yerı gecmeyı!! mecbur odedık! fahrı mufettıs yazan bunları polısın bırıne sordum abı bıze bıle yazıyorlar dıyor!
    Altınızda 120 lik bravo var, 90 km/h suratle gidildiğinde dk da 1,5 km gidiliyor, demekki siz kadranı 90 nın çok ötesine çıkartmış ve erkenden diğer ışıklara varmışsınız ondan yazmışlardır
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Bu fahri trafik polislerinin sayısı kesinlikle artırılmalı ve araçları kamera donanımıyla donatılmalı. Bu şekilde denetim altına alınmış olurlar ve kafalarına göre ceza kesemezler!!

**Konu sahibi arkadaşı da tenzih ederim yazacaklarımdan, eğer suçu yok ise.**

Saçma sapalak makaslar ile trafikte yüzlerce kişinin ani fren yapmasına sebep olan, ve sonuç olarak dengesiz bir trafiği bizlere armağan eden! Trafiğin akışını bozan kişilere ben farkedince, kendim kesiyorum cezalarını!! (Yanımdaki şeritte sıkışıp kalmasını sağlayarak) Ama para cezası kesme yetkim olsun da isterdim!

Elemanı farkedip ani fren yapmasam, adamın teki dikizden itibaren götürecekti beni geçen sene E-5'te! O gün bu gündür uyuzum tehlikeli hareketlere! Benim önümde 1-2 araçlık yer var diye sen nasıl oraya girme hakkın olduğunu düşünürsün? Hem de o süratle. Hem de girer girmez yavaşlaması gerektiğini bilerek görerek! Çoluğum çocuğum bebeğim var araçta. Sen ne hakla bana ani fren yaptırırsın be ahmak !!

Sonra polis kornası tarzı bir zımbırtı takıp, emniyet şeritlerinden ya da bodozlama herhangi bir şeritten bizleri tahrik edenler? Görevliysen aç sirenini aç, bas git. Ne o gırk gırk gırk!! Görevi kötüye kullanmaktır bu!!
    **Zaten yetkisiz olup da bu tarz cihalar kullanan artizlere ne desem bilemiyorum..

Sadece yetki istiyorum ceza kesmek için!
    Emniyet şeritlerinden para yığardım devlete!

**Trafikte benim hakkımı yiyen, beni, ailemi ve diğer kişileri tehlikeye sokan, trafiğin akışını bozan bütün arkadaşlar yazdıklarımı üzerine alabilirler.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Türk
    The Big Punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah Hocam... Zor bölümdür istatistik... iyi kötü çok günlerimiz geçti... ama çok değişti kku çehresi... es,çalkan,özen,altınışık ömrümü 7 kku ömrümü )
    Köse petrol hala duruyor mu? 90 yılı girisliyim elk bölümü. O zaman daha kkü değildi.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah Hocam... Zor bölümdür istatistik... iyi kötü çok günlerimiz geçti... ama çok değişti kku çehresi... es,çalkan,özen,altınışık ömrümü 7 kku ömrümü )
    Çalkan, Altınışık, Özen pek kalmadı artık. Metro terminali satın aldı, küçük servisler geri geldi daha düzgün hizmet veriyorlar, es ve metro arasındaki çekişmeden dolayı. daha efendi oldular yani.
    benim ablamda buradan mezun. ilk kez buraları 2003 yılında görmüştüm. şimdi ile eskisi arasında aşırı fark var hatta geçen yıl ile bu yıl arasında bile inanılmaz farklar mevcut. aşırı hızlı şekilde gelişiyor.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı The Big Punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köse petrol hala duruyor mu? 90 yılı girisliyim elk bölümü. O zaman daha kkü değildi.
    Köseler duruyor, durmaz mı hatta altına pub açtı gece 4 - 5 e kadar açık, takılacak yer mevcut. köseler olmasa gece sigara alacak yer sıkıntı olacaktı

cem duman
    CEMDUMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 EM 1124
    Edilen teşekkür: 5

bırı uyuz olmuştur plakanı trafıge bıldırmısse olabılır belkı

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı gorkem kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyledir muhtemel
    muhtemelen fahri trafik müfettişi olabilir..
    ceza makbuzunda sicil kısmında ne yazıyor acaba...

BERK ORAL
    berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 121

mahmutbey gişelerinde ve diğer gişelerdede yeni uygulama başlamış ogs gişesinden 30 kmh üstünde geçince eve ceza geliyor hep 30 kmh ile geçiyorum millet arkadan kornaya basıyor bazen ama onları farkında olmadan cezadan kuratarıyorum haberleri yok

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Trafik müfettişliği ile ilgili yerine gelmesi gereken şartlar biraz kolay konu ile ilgili eğitimler veriliyor mu bilmiyorum ama bu durum her zaman suistimale açık sen ne yaparsan yap o anda müfettişin ruh halinin çok iyi olması lazım ki olayı objektif değerlendirebilsin eğer oluşan duruma o da sinirlendiyse vay haline gibi bir durum çıkıyor ortaya...

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı The Big Punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çalkan, Altınışık, Özen pek kalmadı artık. Metro terminali satın aldı, küçük servisler geri geldi daha düzgün hizmet veriyorlar, es ve metro arasındaki çekişmeden dolayı. daha efendi oldular yani.
    benim ablamda buradan mezun. ilk kez buraları 2003 yılında görmüştüm. şimdi ile eskisi arasında aşırı fark var hatta geçen yıl ile bu yıl arasında bile inanılmaz farklar mevcut. aşırı hızlı şekilde gelişiyor.
    Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köseler duruyor, durmaz mı hatta altına pub açtı gece 4 - 5 e kadar açık, takılacak yer mevcut. köseler olmasa gece sigara alacak yer sıkıntı olacaktı
    Köseler duruyordu en son... Yurttan gece kaçar çorba içerdik :=)) çorba parasına kuru fasülye salata pilav... öğrenci olunca adamlar bonkörlük ediyordu :=))

Hocam çok değiştiğine eminim... Ben 2006-2010 da mezun oldum... 2006 dan 2010 a neler neler değişmişti... Yahşihan Yenişehir Yurtkur :=)) Metro onlara kafa tuttu desene hehehehe :=))

Sayfa 2/2 İlkİlk 12