Bmw 5.20d ile turhal tokat arasi 230u gordm daha da gideri vardi yol musait olsaydi.
Printable View
Bmw 5.20d ile turhal tokat arasi 230u gordm daha da gideri vardi yol musait olsaydi.
tekirdağ yolu punto evo 1.4 dualogıc 210-220 arası gordum.
Aynı yol honda600rr ile 283 km gordum
1.4 firelarla ve 1.3 multijetlerle 210-220leri görenleri canı gönülde tebrik ediyorum :D
Megane 2 RS ile 245 km gördüm yol bitti,pedalda daha yer vardı,260 km yapar gibi geldi bana...:)
2 yıllık punto maceramda gördüğüm max. hız 185 tir. Arkadan rüzgar itse, yokuş aşağı gitsen bu araç 190 belki görür.
aynen nasıl oluyorda 210-220 km hızları görüyorlar anlamıs degilim benim aracımda yazılımda var mesela 93 hp 185-190 nı anca görüyorum oda hafif meyilli yolda tebrik ediyorum arkadasları gercekten :)
75 lik m.jetler ve 77 lik benzinliler nasıl oluyoda 190-200 leri görüyolar şaşıyorum, benim 90lık 6 ileri yazılımlı aracımla ben 185 i zor görüyorum, küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, acaba manifold tıkalı falan kurumlumu diye geliyo aklıma, bide o hızlarda abandığım için arkadan duman atıyo, bi fikri olan varmı, kurumlanmayla alakası olabilirmi ?
Arkadaşımın Albea multijet ile 210 küsür çeviriyordum ama Punto'm ile maximum 190 yaptım düm akşam.. Sol arka tekerde yarık var iç lifleri görünüyor ve aracım basık olmadığından biraz çekiniyorum yoksa giderim
eski aracım civic premiumla çorlu-edirne otobanda 245 gördüm. .
1.3 multijet punto evom la aynı yolda 195 gördüm. .
1.3 mjet 75 hp max hız 165 sonrası yok yani ben o kadar görebildim 210 görmesini tahmin etmiyorum :D
Peugeot 2.0hdi ile 190 km duz yolda gordum. İbre 220. Ancak rampa asagi gorur bence o hizi.
2 aracılığıyla Motorola Atrix cihazımdan gönderildi.
otobanda ankaradan istanbula kadar 160'ın altına düşmeden geliyorum. 200ü rahat buluyorum. 90'lık 6 ileri puntom.
90'lık m.jet'imle trafiğin elverdiği her yolda ufak çaplı hız denemelerim olmuştu..Çoğunda net 220 km/s gördüm..
İnanamayan arkadaşlar için link aşağıda:):play_bal:
Grande Punto M.jet Son Hız 220 km - 4000 d/d... - YouTube
Ne yazsam boş yanınızda ::))) ben otobanda bile en fazla gördüğüm ibre 125 130 ::)))
1.4 Multiair ile Ankara-İstanbul yolunda ara sıra denediğimde 180'in altına inmeden gidebildim. Yokuş aşağı 210 gördüm ama eğim azaldıkça 195'e doğru indi, düz yolda kaç yapabildiğini bulamadım daha :)
8.5 litre yaktı, 1 depo anca yetti. Dönüşte 120'ye sabitledim, vardığımda yarım depodan biraz az benzinim vardı, daha da denemem :P
Arkadaşlar bende evo 1,3 75ps var.. ben 195 gördüm ama benim araçta race chip box var..yani normalde 165/170 arasını geçmiyor..box ı takınca son hızlarda 25/30 km artış oldu..gerçi ben yakıt tasarrufu için taktım box ı işede yarıyo..ama fazla gücte göz çıkarmıyo hani :)
Dualogic 1.4 Fire ile düz yolda 170-175 maks. Yokuş aşağı ise 195'e kadar çıkıyor :)
1.3mjet 75 beygir düz yolda 170 i geçmez boşuna yormayın güzel gönlünüzü :)
1.4-77 lik ile çeşme otobanında yokuşta 195 km/h-düzde ise 175 ama düzde bu km/h leri çıkması ölüm :D
Gençler, abiler bırakalım bu en kaç yapar, 180-200 km vs, canımızdan değerli mi yaw? Hem diyelim ki 210 yapsa ne olacak, cebimize zarar, aracımıza zarar, en önemliisi canımızı niye tehlikeye atalım ve de başkalarının canını. Puntolarımız güzel araçlar keyfine varın, sürün gidin, kontrolü elden bırakmayın yaw. Herkese iyi seyahatler:))
İzmir - Çeşme otobanında Mini Cooper ile düz yolda 245...
GP ile Bursa-Mudanya arasında, Mudanya rampasından aşağı Max.210 düz yolda 195 :)
Düz yolda 165. Katalogda yazdığı gibi.
1.4 t-jet en son 185 ama 4. vites, yol müsait olsaydı daha da çıkabilir.
Bu arada 220 km/s ile giderken yol bilgisayarı anlık 9.0 lt. / 9.2 lt. yakıt tüketimi diyordu :)
izmir-çeşme otobanı evo 75 likle birlikte bastık 170-180 den sonra evo bıraktı, bende 200km de bırakmak zorunda kaldım... Şöyle bişey var ben bu arabayı hız için almadım ama arada rahat batıyo... :)
:) bende o yolda ortalama 90 la gidiyorum en sağdan :) RAHAT MI BATIYOR değilmi ama :)
h maksimum hız denemem 130 du :) onda da araba uyarı verince HIZ LİMİTİ AŞILDI diye lan napıyom oldum ama farkında değildim...
Arkadaşlar tartışma başlatmak değil niyetim ama içinde olduğunuz BMW de olsa KOLA KUTUSU... aman dikkat
alıntı haber eski ama olsun; ORTADAN İKİYE AYRILDI
Şaşırtıcı kaza Los Angeles'in ünlü Sunset Bulvarı'nda dün meydana geldi. 23 yaşındaki üniversiteli Max, Ferrari otomobiline Rus kökenli arkadaşı Vladimir Skortsov'u da davet etti. İki genç, lüks otomobille gezintiye çıktı. Ancak kısa süre sonra Max, otomobilin kontrolünü kaybetti ve elektrik direğine saatte 165 kilometre hızla çarptı. 510 bin dolara satın aldığı Ferrari iki parçaya ayrılırken Max hayatını kaybetti. Arkadaşı da ağır yaralandı. (Takvim)
110 maksimum 120 yetiyor.....
Biraz konu dışı olacak ama, Punto ile değil, Subaru Impreza WRX ile 260 km/s yapmıştık yine Çeşme otobanında. Yine de sollamışlardı! Motosikletin biri sakin sakin geçmişti bizi :D Yakıt göstergesinin adeta mekanik bir saatin saniyesi kadar hızlı hareket ettiğini görmüştük, hüüüp diye!
1.3 75 evoyla sabah 5de istanbuldan gebzeye gelirken 195 gördüm:Drampa aşağı sultanbeyli civarıydı düz yolda 160 geçemedim gitmiyor başka..
1.6 multijet bravo dynamic plus cemalarslan taraan remap yapıldı. 225kmh gördü. Dahada giderdi fakat yol museait degildi.
Egimli yol bulsam 250 kmh gorur diye düşünüyorum.
Hız felakettir arkadaşlar :)