Bence o yolda bir şey var araba yavaş gidemiyor :D
Printable View
bende 220 ye gelince korkuyorum kadran devirir die öle bi sıkıntı olurmu bizim arabalarda?
Ben arabayı daha yeni aldım sehır ıcı kullandım anca 90 gordum :))
90 lık 205 gördü ama eğim vardı galiba eğimde 205den sonrada gideri var :) olsa olsa 210 olur oda zor ama
Bu arada bu sabah samsun yolunda 1.0 yaris ile 194km eğimli yol araçta 5 kişi
Hız diyorsanız bence bu videoya bi göz atın ben ilk izlediğimde Honda almak istemiştim :)
https://www.youtube.com/watch?v=oOqVjs1m8nU
Modifiyeye harcanan para ile alakalı ;)
honda konusu gecmiş 2 video paylaşmak istedim kamera onunden geciş hızı 305km/h :D bilenler vardır eskiden baya meshurdu Vth civic
turbo civic vth - Car Videos on StreetFire
turbo civic vth :) - Car Videos on StreetFire
Bende eski bravomla yaptığımı paylaşiyim..Düz yol, stock araç.Sadece bir kere denemiştim, neler yapabileceğini görmek için.
https://img423.yukle.tc/images/3798Untitled.jpg
Bende de 1.4 albea var. Sanırım puntolarınkinden biraz farklı.şöyleki 3000 devirde 115 km hıza çıkıyor. sanırım bu pntoda 4binlerde. neyse. 3 gün önce erzurum aşkale-erzurum arasında düz yolda 180 bastım. yolcu yoktu ama biraz eşya vardı. sonrada kendime sövüp-kızıp tekrar 110 a düştüm.
1,3 m.jet 90 hb.6.vitesle kumburgaz yolu otobanda düzyolda 180 km gördüm enson zorlasam biraz daha gideri vardı devir çubuğu 4000 e gelmemişti
Temde gp 1.3 75 hp yazılımlı 2006 200 km 210 km gorduk
T-Jet Bursa otobanı kadranın sonuna geldi. Tahminim 235 civarı. Ama bana gitmiyormuş gibi geldi. Motordan sonra :)
1.4 Fire motor dualogic buraya dikkat:
Bolu-İstanbul otobanında 5kişi klima açık 205 km yaptım, yakın zamanda bi il dışı daha yapacağım bu sefer fotoğraflamayı da düşünüyorum, Bu arada aracın LPGli olduğunu yazmayı unutmayayım :)
Bu gün Samsun-Çorum Karayolu çorum yakınlarında 2 kişi yüksüz düzde 180 rampa aşağı 190 yaptı yol tıkanmasa 200 olurdu sanırım rampa aşağı. Klimada açıktı. bu arada araç 1.4 77 hp fire active. Ama düzde benim aracın daha fazla gideceğini pek düşünmüyorum.
1.3 m jet 75 hp 6 ileri tiptronic fiorinomla düz yol aydın-izmir otoyolu 175-180 görüyo.
6 cı viteste 4000 geçmiyo
o zaman 4 bıne kadar daha gıderı varmıs 180 gorur yanı bence cok ıyı tıcarı bı araca gore
Edirne - Istanbul otobanda 180 gordum arac 2500 km'de rodaj sonrasi yagi falan degismedi daha, daha fazla sıkıstırmak istemedim.